Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viol la Parlament după o beţie cruntă. Un tânăr şef de cabinet a fost arestat

Publicat:

Agresorul are doar 23 de ani , tanarul sef de cabinet al parlamentarului britanic , a fost arestat fiind banuit ca a atacat si violat o femeie in incinta Parlamentului.

Agresiunea s-a petrecut dupa ce tânarul de 23 de ani ar fi consumat cantitati uriase de alcool chiar pe terasa , scrie .

(foto jos) a povestit ca a baut vinerea trecuta pâna în zorii zilei împreuna cu un grup de consilieri conservatori si femei la barul care vinde bauturi subventionate în incinta Parlamentului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Barbat arestat dupa ce a pradat un cabinet medical din Timisoara

15:10, 21.02.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce la inceputul lunii a furat aproape 1.200 de euro dintr-un cabinet medical de pe Divizia 9 Cavalerie din Timișoara. „Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara sub coordonare procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria…

Tanara de 19 ani din Alba, atacata de fratele iubitului ei. Barbatul a fost arestat preventiv pentru viol

18:35, 12.02.2024 - Tanara de 19 ani din Alba, atacata de fratele iubitului ei. Barbatul a fost arestat preventiv pentru viol O tanara de 19 ani din Zlatna a reclamat la Poliție ca a fost violata de fratele iubitului ei. Incidentul s-ar fi petrecut la o petrecere cu invitați prieteni și rude. Agresorul a fost arestat preventiv.…


Ce parere ai despre aceasta stire?