Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz revoltător în Italia! Un român a fost arestat, după ce a bătut cu bestialitate un bărbat

Publicat:

Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Un roman din Italia și-a batut vecinii cu coada de matura, suparat ca faceau un gratar

16:45, 18.03.2024 - Doua persoane au fost agresate de un roman in timp ce se pregateau sa faca un gratar in curtea lor. Situația a escaladat rapid atunci cand vecinul roman in varsta de 50 de ani a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Batrana din Milano, snopita iin bataie de un roman, pe motiv ca a refuzat sa-i dea de pomana

16:21, 08.03.2024 - Incidentul șocant s-a petrecut chiar in centrul orașului Milano, scrie stiridiaspora, citand presa insulara.Victima, a carei identitate nu a fost dezvaluita public, se intorcea de la supermarket in momentul in care a fost acostata pe strada de catre cerșetor, iar dupa ce a refuzat sa-i dea bani, acesta…

Batrana din Milano, snopita iin bataie de un roman, pe motiv ca a refuzat sa-i dea de pomana

10:35, 08.03.2024 - Incidentul șocant s-a petrecut chiar in centrul orașului Milano, scrie stiridiaspora, citand presa insulara.Victima, a carei identitate nu a fost dezvaluita public, se intorcea de la supermarket in momentul in care a fost acostata pe strada de catre cerșetor, iar dupa ce a refuzat sa-i dea bani, acesta…

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.

Roman arestat in Italia, dupa ce ii transforma in sclavi pe muncitori! Ii punea la cules de portocale și le fura banii

10:35, 22.02.2024 - Un roman a fost arestat in Italia sub acuzația de exploatare a muncitorilor și transformarea lor in sclavi in timp ce lucrau la cules de portocale. Barbatul nu numai ca ii supunea pe acești muncitori la condiții de munca inumane, ci și le fura banii, conform informațiilor furnizate de autoritați.

Barbat, batut cu bestialitate in parcarea unui supermarket din Galați! Atacatorii au vrut sa-l jefuiasca

09:45, 12.02.2024 - Victima susține ca nu ii cunoștea pe indivizii care l-au batut și ca aceștia i-ar fi cerut 150 de lei iar el i-a refuzat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și incearca sa afle ce s-a intamplat in parcarea magazinului.Presa locala noteaza ca barbatul care reclama ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?