Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Un avion ucrainean Antonov s-a prăbușit în Grecia, în apropiere de Kavala

Publicat:

VIDEO: Un avion ucrainean Antonov s-a prabușit in Grecia, in apropiere de avion Antonov s-a prabușit in Grecia, sambata seara, in apropiere de Kavala. Aeronava aparține unei companii din Ucraina, potrivit televiziunii de stat elene TV Ert, citate de Reuters. Aeronava zbura de la Nis (Serbia) spre Amman (Iordania). Pilotul ar fi solicitat aprobare pentru aterizare de urgența din cauza unei probleme la motor. Localnici au […] Citește VIDEO: Un avion ucrainean Antonov s-a prabușit in Grecia, in apropiere de Kavala in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni in Alba. Pompierii au gasit aeronava rasturnata cu rotile in sus

19:41, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica, pe un teren agricol de pe raza localitatii Vurpar, Alba. Pilotul in varsta de 50 de ani a scapat teafar și a refuzat transportul la spital.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Republica Moldova cumpara GNL de origine americana din Grecia

07:10, 02.04.2024 - Furnizorul intern de gaze din Republica Moldova, Energocom, a anuntat ca va furniza pentru prima data consumatorilor gaze naturale lichefiate (GNL) de origine americana, cu titlu de testare, in zilele de luni si marti, relateaza Reuters citat de stiripesurse.md Moldova s-a bazat aproape exclusiv…

Iordanienii au ieșit in strada pentru a cincea zi consecutiv pentru a cere ruperea tratatului de pace cu Israelul

10:20, 29.03.2024 - Mii de iordanieni au participat, joi, pentru a cincea zi consecutiv la o manifestatie langa ambasada israeliana din capitala Amman pentru a cere revocarea tratatului de pace dintre Iordania si Israel, informeaza Reuters.

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 738. Doi morti si opt raniti dupa ce o drona ruseasca s-a prabusit in Odessa

10:50, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters. „Rusia continua sa lupte impotriva civililor… Una dintre dronele inamice…


Ce parere ai despre aceasta stire?