Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Tragedie incredibilă: Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un balon cu aer card

Publicat:
VIDEO | Tragedie incredibilă: Un bărbat a murit după ce a căzut dintr-un balon cu aer card

Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald in nord-estul orașului Melbourne, scrie .

Serviciile de urgența au fost chemate in Preston, unde a fost gasit, luni, cadavrul unui barbat. Poliția a audiat ceilalți ocupanți ai balonului și alți martori pentru a stabili circumstanțele in care a survenit decesul.

Moartea nu a fost tratata ca fiind suspecta.

Balonul a aterizat in siguranța in , a declarat poliția. Potrivit presei, celorlalți pasageri li s-a oferit consiliere psihologica.

Balonul cu aer cald a decolat din rezervația CT…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un copil de 3 ani din județul Olt a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

09:25, 10.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei, județul Olt, a murit marti, 9 aprilie, dupa ce poarta de intrare in curte s-a desprins și a cazut peste el, au precizat surse apropiate anchetei pentru Libertatea.„La data de 9 aprilie 2024, in jurul orei 18:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt,…

Un barbat a fost gasit mort, in mijlocul strazii. S-a dovedit ca acesta cazuse dintr-un balon cu aer cald

14:30, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald, in nord-estul orasului Melbourne. Serviciile de urgenta au fost alertate atunci cand pe Albert Street, in Preston, a fost descoperit un cadavru, in dimineața zilei de luni, potrivit The Guardian, citat de news.ro.

VIDEO. Barbat mort, dupa ce a cazut in gol dintr-un balon cu aer cald. „Pasagerii si pilotul sunt traumatizati”

12:00, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald in nord-estul orasului Melbourne, relateaza The Guardian. Balonul a aterizat in siguranta in Parcul Yarra Bend, a declarat politia. Potrivit presei, celorlalti pasageri li s-a oferit consiliere psihologica. A man has died after falling out…

Un barbat care lucra la un șanț a murit dupa ce un mal de pamant a cazut peste el

20:20, 05.03.2024 - Tragedie la marginea localitatații timișene Biled, marți dupa-amiaza. Un barbat care lucra la un șanț de colectare a apei, la marginea șoselei, a murit dupa ce a fost ingropat de viu. „La data de 5 martie, in jurul orei 14:55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Sanandrei au fost sesizați…

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.

Un barbat a murit dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra

20:20, 02.02.2024 - Un barbat a murit vineri dimineata dupa ce a cazut de pe platforma de observare a muzeului Tate Modern din Londra, o atractie extrem de apreciata de turisti, a anuntat Politia din capitala Regatului Unit, care a adaugat ca decesul nu este considerat suspect.


Ce parere ai despre aceasta stire?