Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ţi-o aminteşti pe Velma din filmul "Scooby-Doo"? Pe atunci era îmbrăcată până în gât, acum e în lenjerie intimă şi are o privire ce te dă pe spate! Cum arată acum?

Publicat:

Velma, personajul cunoscut din celebrul film "Scooby-Doo" s-a schimbat total în ultima vreme! Daca nu stiai cum arata acum actrita, pregateste-te si aseaza-te undeva înainte sa vezi pozele.



a facut senzatie atât printre cei mici, dar si printre adultii amatori de povesti misterioase. sau Velma, personajul cel mai plictisitor considerat de unii, a ajuns astazi sa frânga mii de inimi.

Uite cum arata acum acrtita dând click aici!

A.C.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Contractul uriaș semnat de George Burcea. Actorul a facut anunțul in mediul online. „Sunt extrem de emoționat și onorat”

15:51, 20.03.2024 - Lucrurile pe plan profesional merg din ce in ce mai bine pentru George Burcea, in varsta de 36. Dupa ce s-a impacat cu iubita lui, Viviana Sposub, actorul a semnat un contract uriaș. Recent, George Burcea și-a anunțat debutul pe marile ecrane intr-o distribuție valoroasa.Filmul de lung metraj marcheaza…

Gala Oscar 2024. Filmul "Oppenheimer" a caștigat sapte statuete

08:10, 11.03.2024 - "Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven si Christopher Nolan, a castigat cel mai ravnit premiu la cea de-a 96-a editie a galei Premiilor Oscar, gazduita de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles.

Festivalul de film de la Berlin a anunțat caștigatorii. Cine a luat Ursul de Aur

11:01, 25.02.2024 - Productia „Dahomey”, in regia franco-senegalezei Mati Diop, a fost recompensata sambata seara cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin. Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare in rol principal a fost acordat actorului…


Ce parere ai despre aceasta stire?