Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) Moment de coşmar! Căderea unui alpinist de pe versant, filmată de camera de pe casca acestuia

Publicat:

Un alpinist britanic de 47 de ani, care se catara pe varful Snowdon, din , si-a pierdut echilibrul dupa ce o bucata de gheata a cazut peste el, urmand apoi o cadere de 30 de metri. Tot momentul a fost filmat de camera pe care alpinistul, pe nume , o avea montata pe casca de protectie.

Roberts aluneca pe o portiune de gheata si pietre cu o viteza incredibila, oprindu-se brusc pe o portiune mai plata a versantului.

"Nu am intrat niciun moment in panica. Am facut un efort de concentrare ca sa-mi protejez capul si gatul in timpul…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce procesoare vor avea Honor 200 și Honor 200 Pro

11:40, 02.05.2024 - Noul Honor 200 Lite a fost anunțat oficial saptamana trecuta , insa se pare ca nu va ramane prea mult timp singurul membru al familiei 200. Acestuia i se vor alatura Honor 200 și Honor 200 Pro, telefoane ale caror procesoare au fost deja observate in teritoriul Chinei recent. Astfel, se pare ca Honor…

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Caraghios, dar eficient! » „Casca polara” - noul tratament cu gheața impotriva comoțiilor cerebrale

16:00, 23.04.2024 - O noua metoda de tratament a comoțiilor provocate de accidentari pe terenul de sport este testata in rugbyul profesionist - casca dublata cu gheața. Polar Cap reprezinta primul mod de tratament de urgența al acestor feluri de accidentari care poate fi adus chiar langa teren și care e folosit deja de…

Zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar

14:25, 21.03.2024 - Care este zodia nefericita a lunii aprilie. Acești nativi vor trece prin clipe de coșmar din cauza problemelor cu care se vor confrunta. Ei vor varsa multe lacrimi din cauza experiențelor neplacute prin care vor trece.

EXCLUSIVITATE - Coșmar pentru o familie din Moisei: Atacați in miez de noapte de doi barbați inarmați cu un topor și o țapina. ”Ne-am ascuns sub pat in ultima camera!!!”

22:25, 07.03.2024 - Au fost clipe de coșmar in miez de noapte pentru un barbat și o femeie din Moisei, Maramureș. Oamenii au fost treziți din somn de urlete și lovituri puternice in ușa. Doi barbați, susțin victimele, inarmați cu o secure și o țapina, a spart geamurile casei, au spart ușa termopan de la intrare și au patruns…

Romanca, arestata in Italia! Femeia, care ingrijea un batran,a fost filmata pe ascuns de fiicele acestuia, in timp ce il batea

11:35, 26.02.2024 - Un nou caz șocheaza Italia! O romanca in varsta de 55 de ani a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce ar fi lovit un batran de care era angajata sa aiba grija. Fiicele barbatului ar fi filmat-o pe ascuns pe aceasta, in timp ce le lovea tatal pe care ar fi trebuit sa il ingrijeasca.

Cosmar in Dubai pentru familiile a trei medici din Romania. Un doctor este in coma, iar ceilalți doi, in stare grava

11:10, 24.02.2024 - O vacanța in Dubai s-a transformat intr-un coșmar pentru familia a doi medici romani din Buzau și cea unui alt medic, din Vaslui, dupa ce autocarul in care se aflau cu toții a fost izbit in plin de un camion.

Cel mai mare hotel de gheața din lume, construit de o romanca

18:55, 13.02.2024 - Monica Popescu, alaturi de colega sa Emmylou Varon, au creat o camera speciala numita „Dream with a Thorn/Vis cu spin” in cadrul faimosului Icehotel din Suedia, deschis din decembrie și pana in aprilie. Aceasta camera de lux face parte din Icehotel 34, care este complet construita din gheața și zapada…


Ce parere ai despre aceasta stire?