Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mama Deliei, scenă bizară pe patul de spital! "Am avut o întâmplare nefericită"

Publicat:

a trecut prin clipe rupte din scenariile de film în timp ce se afla pe patul de spital.

, mama Deliei Matache, a fost invitata în emisiunea "" si a marturisit o experienta de groaza pe care a trait-o pe patul de spital. "Eu am avut o întâmplare nefericita", a început artista sa povesteasca.

Vezi ce a urmat pe AntenaStars.ro!

, cunoscuta mai bine sub numele de scena Delia, este o cântareața, vedeta de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale internaționale…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei romani colegi de apartament in Germania au ieșit in strada și-au bagat in spital doi barbați, aleși la intamplare, apoi au ranit doi polițiști

14:05, 09.04.2024 - La primele ore ale dimineții de duminica, trei barbați au atacat la intamplare trecatori in centrul orașului Ansbach și i-au ranit grav. Dupa cum a aflat site-ul german de știri Nius, de la poliție, e vorba despre trei barbați romani de 18, 21 și 34 de ani.In jurul orei 3:10, duminica, trecatorii au…

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

Jorge, din nou pe patul de spital! Artistul a suferit o intervenție chirurgicala: „Nu-mi vine sa cred..." / FOTO

11:46, 20.03.2024 - Jorge a ajuns, din nou, pe patul de spital. Potrivit dezvaluirilor facute chiar de el, artistul a suferit o intervenție chirurgicala la genunchi, pentru a doua oara. Ce a declarat cantarețul la scurt timp dupa ce a ieșit din operație.

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

EXCLUSIV | Mama Nadiei Comaneci, pe patul de spital! Momente dificile pentru 'Zeița de la Montreal'

12:06, 04.03.2024 - Nadia Comaneci trece printr-un calvar, dupa ce mama sa a trecut prin doua operații extrem de dificile in numai cateva luni!VEZI AICI CARE ESTE STAREA DE SANATATE ȘI DE CE BOLI SUFERA MAMA MARII GIMNASTE!  

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Culița Sterp, pe patul de spital. Ce se intampla cu manelistul: „S-a agravat” / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Manelistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare facuta publica pe internet. Iata ce se intampla cu interpretul de muzica de petrecere și care este starea actuala de sanatate!

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!


Ce parere ai despre aceasta stire?