Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) La Bender a avut loc o paradă a maşinilor retro. "Nu am mai văzut aşa ceva niciodată"

Publicat:

Un show al motociclistilor si o parada a masinilor retro s-au desfasurat astazi . Evenimentul a avut loc in ajunul Zilei orasului, sarbatorita pe 8 octombrie, cand Benderul implineste 605 ani de la intemeiere.

Sute de oameni au venit in scuarul garii din Bender ca sa vada automobilele produse la mijlocul secolului trecut. Vizitatorii au manifestat un interes sporit fata de exponate.

"Imi place foarte mult combinatia culorilor bej si rosu. Si interiorul e foarte frumos. Imi place masina".

Langa automobilele de epoca au fost expuse motociclete moderne.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfatuiți sa faca ce le place. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:41, 14.05.2024 - Horoscopul zilei de 15 mai 2024 spune ca Berbecii sunt sfatuiți sa faca ce le place. Luna intra in Leu, sectorul lor de bucurie, așa ca a venit momentutul sa se gandeasca mai mult la fericirea adevarata, care sa le bucure cu adevarat sufletul.

Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, langa Putin la parada de 9 mai de la Moscova

19:50, 08.05.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, care este apropiata lui Ilan Șor, principalul aliat al Kremlinului in destabilizarea Chișinaului, a fost invitata ,,oficial” la parada de 9 mai de la Moscova, potrivit presei finanțate de Kremlin.

"O delicatesa in epoca romana". Arheologii au aflat ce conțineau sutele de amfore de pe epava de 1.700 de ani gasita langa Mallorca

12:46, 06.05.2024 - O epava din epoca romana, veche de 1.700 de ani, care a fost gasita in apropierea tarmului insulei spaniole Mallorca, are la bord o incarcatura pretioasa de sos de peste, conform unui nou studiu, transmite Live Science.

Descopera farmecul mașinilor de epoca la Retroparada Primaverii, in Pitești

13:05, 25.04.2024 - Descopera farmecul mașinilor de epoca la „Retroparada Primaverii”, in Piața Primariei din Pitești, sambata, 27 aprilie 2024! Organizat de Retromobil Club Romania, evenimentul te invita sa explorezi autoturismele atestate istoric, fabricate intre anii ’20 și ’90, din colecția membrilor filialei RCR din…

Mierla care imita sirena mașinilor de poliție. Pasarea traiește intr-un copac de langa o secție din Marea Britanie

19:30, 11.04.2024 - O mierla a devenit vedeta in Marea Britanie, dupa ce a inceput sa imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție. Pasarea a invațat melodia pe doua tonuri, in timp ce statea intr-un copac de langa sediul Politiei Rutiere din regiunea Thames Valley, informeaza BBC, citat de Agerpres.

Ziua NATO la Baza Aeriana 71 Campia Turzii

16:15, 07.04.2024 - Azi, 7 aprilie, este Ziua NATO in Romania, ocazie cu care la Baza 71 Aeriana Campia Turzii s-au aniversat 20 de ani de la aderarea Romaniei la alianța nord-atlantica și 75 de ani de la inființarea acestei puternice alianțe militare. ”Astazi, 7 aprilie, la Baza 71 Aeriana au fost inalțate pe catarg drapelul…

Bancul zilei de duminica: Unde este fabrica de paine

13:05, 07.04.2024 - Bancurile seci sunt o adevarata sursa de zambete, așa ca noi am ales unul foarte amuzant, pentru a va relaxa in aceasta zi. Iata bancul de duminica. „Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada: – Nu va suparati! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine. – Nu ma supar. Este langa fabrica…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?