Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO INFOGRAFIE Cele mai profitabile filme americane din toate timpurile

Publicat:

Astfel, supereroii din benzile desenate Marvel, creaturi ciudate de pe alta planeta, roboti sau agenti secreti au acaparat topul celor mai bune filme americane, devansand povestile oamenilor obisnuiti.

1.„Avatar“ (2009) (Nota IMDB: 8.0)

Avatar este un film stiintifico-fantastic american aparut la sfarsitul anului 2009, scris si regizat de James Cameron. Un veteran de razboi paralizat, Jake, este adus impreuna cu alti pamanteni pe Pandora, o luna din sistemul stelar Alpha Centauri. Aceasta este locuita de o rasa umanoida, Na’vi, o veche civilizatie deloc incantata…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 10 – 16 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

15:56, 09.05.2024 - Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 10 – 16 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 10 – 16 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Garfield Movie 3D…

Presa: Klaus Iohannis se pensioneaza din postul de profesor de la Sibiu

17:50, 30.04.2024 - Catedra de profesor de Fizica a președintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu a devenit vacanta dupa ce șeful statului a solicitat pensionarea sa, conform presei locale.

Robert Downey Jr. afirma ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de aproape 20 de ani

11:05, 14.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr., care tocmai a caștigat primul Premiu Oscar din cariera sa, a dezvaluit „regula de doua saptamani” care l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de 19 ani in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Dupa „Fetița Zurli”, inca un membru iese din Gașca Zurli. Ce mesaj a transmis pe rețelele de socializare: ”Nu a fost o decizie ușoara”

17:55, 04.03.2024 - Gașca Zurli este indragita de o mulțime de copii din Romania. Personajele simpatice au adus multa bucurie micuților, insa, acum, au fost anunțate vești neplacute. Dupa ce „Fetița Zurli” a decis sa plece din grup, Ionuț Varodi a anunțat retragerea, dorindu-și sa se implice in alte proiecte personale.

Milionarul Codin Maticiuc va fi motanul Garfield! Da voce celei mai emblematice pisici din lume

14:36, 01.03.2024 - Ce nu face cel mai bogat actor și producator de film de la noi pentru fetițele sale! Milionarul Codin Maticiuc va fi vocea motanului Garfield, in noua producție de animație ce va fi lansata anul acesta, in cinematografele de la noi. Finanțatorul producțiilor de mare succes comercial ”Miami Bici” 1 și…

Arma cu care un fan Harry Potter a amenințat intr-un hotel din Marea Britanie. Reacția polițiștilor

18:56, 12.02.2024 - Poliția inarmata a fost alertata și s-a deplasat la un hotel din Marea Britanie in urma unei sesizari referitoare la un barbat presupus a fi inarmat cu un cuțit de mari dimensiuni. Arma s-a dovedit insa a fi cu totul altceva.


Ce parere ai despre aceasta stire?