Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO emoţionant. Vedeţi reacția unor maimuțe la "moartea" unui pui robotizat

Publicat:

Un nou documentar difuzat de BBC este deosebit de impresionant: pentru a capta imagini cat mai aproape de animale, televiziunea britanica a investit intr-un important sistem de camere ascunse in interiorul unor animale-robot care surprind scene incredibile, potrivit www.huffingtonpost.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Mesajul emoționant al fostului premier al Romaniei la moartea Mioarei. Petre Roman: „Țin neaparat sa-l spun...”

15:05, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a avut o prima reacție la moartea Mioarei, cea care i-a fost soție mai bine de 3 decenii. Petre Roman a transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii ca Mioara Roman s-a stins din viața.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

Reacția lui Volodimir Zelenski dupa moartea opozantului rus Alexei Navalnii

15:10, 16.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune, intr-o prima reacție dupa moartea in inchisoare a lui Alexei Navalnii, ca „este evident” ca opozonatul rus „a fost ucis de Vladmir Putin”, scrie Reuters. Volodimir ZelenskiFoto: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia „Este evident ca a fost ucis…

Ipoteza in moartea șocanta a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Mesajul emoționant al Oanei Boc

11:45, 06.02.2024 - Poliția Cluj a precizat ca, cel mai probabil, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a avut cauze patologice. Exista ipoteza, neconfirmata oficial, conform careia ea s-ar fi imbolnavit in concediul petrecut in Africa.


Ce parere ai despre aceasta stire?