Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Elev batut crunt la scoala

Publicat:

Un tanar de 17 ani a primit o bataie sora cu moartea, aseara, la scoala, chiar in timpul orelor de curs.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un copil, batut crunt de un alt baiat cu pumnii peste fața, la Tiraspol: De la ce s-ar fi iscat conflictul

14:40, 22.05.2024 - Un baiat de 13 ani, din Tiraspol, a fost batut crunt cu pumnii peste fața de un alt minor de 14 ani. Imaginile video cu altercația au fost publicate pe rețele. Cazul ar fi avut loc in seara de 20 mai.

Presa internaționala dezvaluie povestea șocanta a barbatului care l-a impușcat pe Fico: Batut crunt de un drogat, cazul i-a fost mușamalizat

20:50, 15.05.2024 - Presa internaționala face dezvaluiri detaliate privind identitatea barbatului care l-a impușcat pe premierul Slovaciei, Robet Fico. Juraj Cintula, autorul atacului, este un barbat de 71 de ani, cunoscut ca scriitor și activit politic.

Un polițist sub acoperire care a fost batut crunt de colegii sai primește despagubiri de 23,5 milioane de dolari

17:50, 17.04.2024 - Un fost polițist american care a fost batut cu brutalitate de colegii sai in timp ce lucra sub acoperire trebuie sa primeasca despagubiri de 23,5 milioane de dolari, a decis un judecator din St. Louis.

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Elevul din Targu Mureș care și-a batut crunt diriginta nu mai are voie sa intre in scoala timp de cinci zile

17:45, 13.03.2024 - Elevul de 15 ani din Targu Mureș care și-a batut crunt diriginta, in școala, nu mai are voie sa intre in unitatea de invațamant timp de cinci zile. Directoarea școlii spune ca aceasta nu a fost prima abatere disciplinara a baiatului: „au fost nenumarate altele in ultimii doi ani”.

Decizie controversata in cazul elevului care și-a batut diriginta crunt. Poate reveni in liniște la școala

11:31, 13.03.2024 - Elevul de clasa a VIII-a din Targu Mureș, care a agresat diriginta și a fost reținut pentru 24 de ore de catre poliție, a fost eliberat și se poate intoarce in școala, deși atacul sau a avut consecințe grave, trimițand-o pe profesoara agresata la spital. Desi cadrele didactice de la liceul adolescentului…

Elevul din Targu Mures care și-a batut diriginta, liber sa se intoarca la școala. Șocant ce a strigat mama baiatului catre profesoara

11:06, 13.03.2024 - Cazul absolut șocant petrecut recent intr-o unitate școlara din Romania continua sa fie in atenția opiniei publice, mai ales ca e vorba despre o agresiune care a trimis un cadru didactic in grija medicilor. Elevul in varsta de 15 ani, din Targu Mureș, care și-a batut diriginta, in școala, e liber. A…

Cuvinte cheie:

scoala batut crunt

Ce parere ai despre aceasta stire?