Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / După ce a fost acuzată că și-a făcut rinoplastie, Delia spune adevărul despre nasul ei: "Ce e în neregulă cu voi?"

Publicat:

Delia a fost acuzata ca și-a facut rinoplastie, așa ca vedeta a vrut sa le raspunda rautacioșilor. In stilul caracteristic, desigur! Imaginile cu ea demonstreaza clar daca si-a operat sau nu nasul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Candidaturile de la sectoare dau batai de cap Coaliției

07:00, 20.03.2024 - Unirea forțelor de catre PSD și PNL ar fi trebuit sa simplifice demersul Coaliției de caștigare a trei primarii din București unde nu au un edil, insa gasirea celor mai potriviți oameni da batai de cap, fiind inca incerți candidații de la sectoarele 1, 2 și 5, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Concedieri in masa la doua firme IT din Romania

14:45, 13.03.2024 - Se fac concedieri! NTT Data Romania, fosta EBS Romania, ar urma sa renunțe la mai mulți angajați, iar procesul pare sa fie unul similar și la Cognizant, fosta Softvision, ambele companii fiind inființate in Cluj, potrivit surselor Adevarul. „Din totalul de aproximativ 160 de membri ai departamentului…

Fara patima: Accente cu și de la razboinica Iovanovici Șoșoaca

12:45, 10.03.2024 - Energica, impetuoasa, inflamanta, zgomotoasa, radicala Diana Iovanovici Șoșoaca, lidera peste S.O.S. Romania, e perfecta in rolul de incasatoare de epitete, jigniri, injuraturi și multiple acuzații. Cu cat tragi in ea mai tare și din toate pozițiile, o intarești. Asta-i fenomenul. Niște unii cu mintea…

Cum vede stranepotul lui Stalin razboiul lui Putin: E foarte greu de prevazut cum se va incheia

07:16, 06.03.2024 - Jacob Jugashvili, stranepotul lui Stalin, considera ca razboiul din Ucraina este ilegal și ca viitorul lider al Rusiei ar trebui judecat de popor in funcție de realizari la finalul mandatului. Absolvent al Școlii de Arte din Glasgow in 1997, Jacob Jugashvili este pictor și a declarat recent ca razboiul…

Adevarul incomod despre razboiul din Ucraina: Nici Rusia, nici Occidentul nu știe cum se va sfarși

21:25, 28.02.2024 - Aliații occidentali ai Ucrainei semnaleaza hotararea lor de a „invinge” Rusia fara a formula clar ce ar inseamna aceasta infrangere, scrie jurnalista și analista specializata in politica Rusiei Anna Arutunyan, intr-un editorial publicat de CNN.

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

Horoscop pentru luni, 19 februarie 2024. Accentul zilei cade pe relatiile sentimentale pentru una dintre zodii

08:25, 19.02.2024 - BerbecChiar daca este inceptul saptamanii, astazi esti decis sa te ocupi mai mult de activitatile gospodaresti. Este o zi foarte buna pentru a rezolva tot ce tine de spatiul locativ sau de relatiile familiale. Adevarul este ca nu ai prea multe de facut in acest segment de viata si activitate. S ar putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?