Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Destin tragic! Un tânăr a murit electrocutat în timp ce încerca să pescuiască

Publicat:

Un tanar in varsta de 22 de ani din a avut parte de un destin tragic. A vrut sa pescuiasca cu ajutorul unei metode de braconaj, s-a electrocutat si a murit. Medicii care au intervenit nu i-au mai putut salva viata. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșit tragic pentru un barbat de 80 de ani din Vaslui. A murit in incendiul care i-a distrus casa din temelii

20:01, 21.04.2024 - n zona au fost trimise si echipaje de la serviciile medicale de urgenta, inclusiv unul medic, insa acestea nu au putut face nimic pentru a-l salva pe batranul pe care incendiul l-a surprins in interiorul casei. „La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizata si…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Sfarșit tragic pentru un tanar de 23 de ani din Bistrita. A murit dupa ce a fost accidentat mortal de un tren

14:35, 20.02.2024 - Un accident feroviar a avut loc, marti, in judetul Bistrita Nasaud, unde un tren regio a lovit un tanar de 23 de ani. In urma evenimentului, barbatul a murit. Trenul a inregistrat peste jumatate de ora de intarziere. Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistrita. „Din primele date, trenul regio…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Explozie devastatoare in Braila! Un barbat a murit. Trupul sau a fost gasit carbonizat

13:35, 09.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Braila. Un barbat a murit, dupa ce o cisterna a explodat. Trupul sau a fost gasit carbonizat in cabina in care lucra. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Poliția face cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?