Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Delia, vacanţă cu peripeţii: "M-am panicat" Rechinul e foarte mare, are vreo trei metri!" A filmat chiar ea totul!

Publicat:

Delia si sotul ei sunt într-o vacanta de vis în Maldive. Chiar daca sunt într-un loc superb, desprins din povesti, cântareata a avut parte de o experienta unica. A dat nas în nas cu un rechin urias, iar momentele au fost filmate si facute publice.

si sunt într-o statiune din Maldive. Si, la câtiva metri de bungaloul în care stau ei, artista a observat un rechin foarte mare. Dupa ce si-a revenit din soc, Delia si-a facut curaj si a mers lânga bungaloul sub care se odihnea rechinul urias si l-a filmat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Denisa Flicea, peripeții in vacanța! Ce nu ii lipsește niciodata vedetei din bagajul de mana: "Ma gandesc..." / VIDEO

14:50, 08.04.2024 - De cand au devenit parinți, Denisa și Flick nu se feresc sa plece in vacanțe cu cea mica. Au avut insa parte și de peripeții in unele destinații in care au fost. De asemenea, vedeta a spus și ce nu ii lipsește niciodata din bagajul de mana atunci cand pleaca in calatorii.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Vladuța Lupau și Adi Rus, vacanța impreuna cu micuțul Iair. Ce destinație exotica au ales / FOTO

17:25, 27.02.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au plecat intr-o destinație exotica impreuna cu fiul lor, Iair. Cei doi au ales Maldive, un loc de vis, unde multe persoane doar viseaza. Deși vacanța era planuita inca de la inceputul anului, problemele de sanatate ale copilului, i-au facut sa o amane aproape doua luni.

Delia, vacanta superba in Tenerife. Cum s-a fotografiat vedeta alaturi de Razvan, sotul ei. Fanii s-au panicat

10:41, 13.02.2024 - Delia Matache și Razvan Munteanu au mers din nou in vacanța, la scurt timp dupa ce artista a implinit 42 de ani. De aceasta data, au ales o locație exotica: Tenerife. O imagine publicata de cantareața, printre multe altele, a generat panica in randul utilizatorilor online. Detaliul care te face sa ramai…

Un rechin a fost surprins la suprafața apei in Constanța (Video)

08:25, 04.02.2024 - Rechinul inota foarte aproape de suprafața apei. Odata cu apariția sa, un expert a spus daca exista sau nu motive de ingrijorare pentru cetațeni. Exemplarul care a fost filmat extrem de aproape are aproximativ 1,5 metri lungime și 15 kilograme. In mod normal, cainele de mare este singurul tip de…

Imagini cu apartamentul in care Delia locuiește cu Razvan Munteanu, soțul ei. A costat 1,4 milioane de euro

13:40, 31.01.2024 - Delia și Razvan Munteanu, soțul ei, locuiesc de mai mulți ani de zile intr-un apartament de lux in zona de nord a Bucureștiului. Cand l-au cumparat, aceștia au platit pe locuința 1,4 milioane de euro. O buna perioada de timp, Delia Matache și Razvan Munteanu au locuit intr-un apartament central din…


Ce parere ai despre aceasta stire?