Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! C.R.B.L are un nou hit! Ai da orice sa fii tu Megapetre!

Publicat:

Megapetre&" este noul hit al vedetei Antena 1, C.R.B.L, compozitie muzicala ce a fost lansata in aceasta seara. era baiatul de gasca, asaltat de fete, care danseaza si “vaneaza&" caprioare cu “alicea&", acum, el a crescut si a devenit “Megapetre&".

Altfel spus, fostul component al trupei Simplu si Adda l-au resuscitat pe Petre. Cateva versuri noi, linia melodica remixata si multe fete in cluburi, la mare, reprezinta reteta de succes a lui Megapetre.

Aceasta piesa concureaza la titlul de hit al verii cu alte melodii care se aud, de dimineata…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicuor Dan, o veste proasta și una buna pentru bucureșteni dupa primele date care arata ca a caștigat: 'Nu o sa fie principala problema a bucureștenilor!'

23:00, 09.06.2024 - Nicușor Dan ar fi caștigat alelerile pentru Primaria Capitalei, dupa cum arata primele date exit-poll. Edilul a vorbit, intr-o intervenție la Antena 3 CNN, despre urmatoarele sale prioritați in perioada urmatoare.„O sa fim la 50% rețea termica reabilitata.

Ambasadoarea SUA il contrazice pe premier. Ciolacu, ramas in viza goala

13:16, 15.05.2024 - Fonfleu electoral. Premierul Marcel Ciolacu s-a aratat convins, la TV, zilele trecute, ca romanii nu vor mai avea, din toamna, nevoie de vize pentru a calatori in SUA.   ”Va mai dau o veste, anul fiscal in SUA se termina in septembrie. Eu sunt ferm convins ca in octombie, cel tarziu, nu o sa mai avem…

Care este trucul simplu prin care obții un cozonac cu aspect lucios

22:45, 03.05.2024 - Multe gospodine ung cozonacii cu galbenuș de ou și lapte, insa secretul ca aceștia sa iasa lucioși este cu totul altul, conform Antena 3.Cozonacul este nelipsit de Paște de pe masa romanilor, motiv pentru care gospodinele se straduiesc sa obțina cel mai bun rezultat.

Rareș Bogdan: 'Daca va crește TVA-ul, Boloș pleaca acasa. Simplu!'

19:20, 11.04.2024 - Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a avut, joi, la Antena 3, o poziționare dura fața de posibilitatea creșterii impozitarii, spunand ca ministrului liberal al Finanțelor ii va retrasa imediat susținerea politica daca vor crește taxele.„Va pot spune o chestiune.

Adina Diaconu a castigat medalia de bronz la simplu feminin in cadrul WTT Feeder Varazdin 2024

10:40, 07.04.2024 - Jucatoarea de tenis de masa Adina Diaconu a castigat medalia de bronz la simplu feminin in cadrul WTT Feeder Varazdin 2024, ea avand un parcurs fara greseala pana in semifinale, conform news.ro.

Cum faci cele mai bune pulpe de rața ca sa ți se topeasca in gura. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodata

18:06, 23.03.2024 - Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

CTP: Ciolacu a reușit sa-i puna juvațul reptilei G. Firea

18:00, 20.03.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu legat de conferința de presa de lansare a candidatului comun PSD-PNL la primaria Capitalei. Iata comentariul lui Cristian Tudor Popescu Tampitopole? Policonferința de presa pentru lansarea dr. Cirstoiu spre primaria Capitalei…


Ce parere ai despre aceasta stire?