Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci cele mai bune pulpe de rață ca să ți se topească în gură. Secretul simplu cu care nu dai greș niciodată

Publicat:

Carnea de rața este, in general, mai tare, astfel ca are nevoie sa fie preparata cu mai multa atenție, pentru a ieși moale și savuroasa. Dar sa nu exageram, nu e nevoie sa ai o diploma de chef ca sa poți gati rața.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnea de miel pentru Paște, un lux pentru tot mai mulți romani. Fermierii vand miel mai ieftin in stana, dar tot nu au clienți

07:30, 26.04.2024 - Tot mai mulți romani ajung sa renunțe la bucatele tradiționale de Paște din cauza prețurilor uriașe la anumite produse. In piețele din țara, un kilogram de carne de miel costa aproximativ 60 de lei. La stana insa, dupa o negociere scurta cu crescatorii, prețurile ajung sa scada considerabil. Din cauza…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Tranq dope sau drogul „zombi” a ajuns pe pietele din Europa. Substanta care mananca, pur si simplu, carnea

18:35, 10.04.2024 - Un drog mortal, extrem de periculos, care mananca, pur si simplu, carnea și care a provocat o criza de sanatate in SUA, a ajuns pe pietele din Europa. In Marea Britanie, de exemplu, a provocat deja cel puțin 11 decese.

Cum scapi de igrasie și mucegai cu un ingredient simplu din bucatarie. Secretul folosit de multe gospodine

10:10, 04.04.2024 - Indiferent daca este vorba despre o casa veche sau una noua, umiditatea excesiva poate duce la apariția igrasiei și a mucegaiului. Este o problema pe care mulți oameni o subestimeaza, dar care poate afecta calitatea aerului din interiorul casei și poate fi daunatoare pentru sanatatea locuitorilor. Din…

Ce se pune la radacina capșunilor pentru a se coace mai repede! Secretul gospodarilor este simplu și se aplica de 3 ori pe an

18:00, 03.04.2024 - Gospodarii au dezvaluit un secret de care trebuie sa ții cont daca vrei sa ai parte de capșuni mari și frumoase care se coc rapid. Iata ce se pune la radacina capșunilor in aceasta perioada pentru cele mai bune rezultate.

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Secretul coreenilor pentru curațarea rapida a usturoiului. Așa e mult mai simplu

13:31, 13.03.2024 - Usturoiul este un ingredient esențial care da un gust cu adevarat delicios mancarurilor. Rareori ne lipsește din camara cu bunatați. Curațarea lui poate fi, in unele cazuri, un coșmar pentru gospodine. Coreenii au un mod de a-l curața pe care trebuie sa-l incercați. Modalitatea ingenioasa de a curața…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?