Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Axa cheltuie Maluma milioanele pe care le face! Cum s-a afixat cel mai sexy artist latino

Publicat:

"" a decis sE ixi ia o vacantE dupE nenumEratele concerte! Idolul domnixoarelor a plecat sE se relaxeze intr-un orax cunoscut din Columbia. Dar sE nu vE ganditi cE este singur, singurel, ci cu iubita lui Natalia xi cEteluxa lor Julieta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor sezonul 16, 14 aprilie 2024. Edu Boneco combina ritmurile latino cu cele autohtone. Cheloo: „Am avut un miriapod artist”

20:35, 14.04.2024 - Edu Boneco a trait 15 ani pe strazile din Brazilia, insa acum face senzație pe rețelele de socializare, fiind recunoscut la nivel mondial. A ales sa vina la iUmor pentru a aduce zambetul pe buze publicului din țara noastra.

Romania, debut infernal la Euro 2024: S-a stabilit ultima echipa din grupa noastra dupa un baraj sufocant

08:26, 27.03.2024 - Intr-o seara in care tricolorii au fost surclasați de Columbia, la Madrid, dupa un amical in care scorul final nu reflecta, totuși, diferența valorica de pe teren, o veste proasta a venit și din Polonia. Pentru ca aici, la Wroclaw mai precis, Ucraina a trecut de Islanda și și-a rezervat biletele pentru…

Columbia - Romania 1-0. Meciul se vede liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

21:45, 26.03.2024 - Romania intalnește Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY.

Raspunsul lui Radu Dragușin cand a fost pus sa aleaga intre Islanda și Ucraina ca adversar dupa baraj: „Eu vreau sa ies din grupe. «Foarfece» nu dau”

16:55, 25.03.2024 - Romanul de la Tottenham, Radu Dragușin, a explicat la Madrid ce așteptari are de la superamicalul cu Columbia, de marți seara, și de la duelul cu Luis Diaz, starul lui Liverpool. Pentru internațional este și o motivație in plus pentru a se remarca sa devina un obișnuit al primului 11 la Londra. Reporterul…

Fundasul Vasile Mogos nu va face deplasarea cu nationala in Spania, pentru meciul cu Columbia

21:25, 23.03.2024 - Fundasul Vasile Mogos nu va face parte din lotul nationalei de fotbal a Romaniei care va face deplasarea in Spania, pentru meciul amical cu Columbia, a anuntat Federatia Romana de Fotbal, sambata, pe site-ul sau oficial.

Echipa nationala: Edi Ioradnescu l-a chemat la lot pe Raul Oprut. Bancu s-a prezentat la reunire cu o problema medicala

14:40, 20.03.2024 - Selectionerul Edward Iordanescu a decis, miercuri dimineata, sa il cheme la lotul national pe Raul Oprut, fundasul stanga legitimat la AFC Hermannstadt, informeaza FRF, potrivit news.ro Nicusor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problema medicala si va rata cu siguranta meciul cu Irlanda de Nord.Cum…

A murit barbatul care și-a petrecut ultimii 70 de ani din viața intr-un plaman de fier

07:06, 14.03.2024 -  Moartea lui a fost anuntata marti pe o pagina GoFundMe creata pentru a-si plati locuinta si ingrijirea sanatatii.„Este absolut incredibil sa citesti toate comentariile si sa stii ca atat de multi oameni au fost inspirati de Paul. Sunt atat de recunoscator”, a spus Philip pe pagina GoFundMe.Cauza exacta…

VIDEO. Explozie uriașa la o fabrica din Columbia. Fumul negru a putut fi vazut de la kilometri distanța

08:05, 09.03.2024 - Explozie uriașa la o fabrica situata intr-un port de pe coasta de nord a Columbiei. Flacarile au cuprins cladirea in doar cateva minute, dupa care s-au extins la alte doua. Totul in timp ce o coloana de fum negru a acoperit cerul pe o raza de cațiva kilometri.


Ce parere ai despre aceasta stire?