Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Andreea Mantea, de la 90 la 180! Se "bate" în piept cu Viorica de la Clejani

Publicat:

(28 ani) este o viitoarea mamica extrem de sexy care straluceste pe zi ce trece! Aparitiile ei de la "Mireasa pentru fiul meu" sunt extrem de provocatoare si, desi mai are 3 luni pâna va deveni mamica, fosta "Burlacita" nu renunta la tinutele sexy.

Însarcinata în al doilea trimestru, a început sa ia proportii si sa capete stralucirea specifica viitoarelor mamici. Prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" radiaza si asta se vede cu ochiul liber! Tinutele sexy,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 15 aprilie 2024. Liviu a intervenit, dupa ce Laura și Delia au vorbit despre prietenia lor: „Tu ești influențata”

14:55, 15.04.2024 - Liviu, care poate vorbi cu Laura doar in live ca urmare a blocarii doamnei Viorica, a avut ceva sa-i spuna fetei. Laura și Delia s-au imprietenit la inceputul sezonului 9, iar acum Laura a avut un reproș pentru iubita lui Liviu.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Viorica de la Clejani și Connect-R. Cum le-a ieșit momentul:  „A fost greu...” / VIDEO

01:00, 14.04.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in ediția din aceasta seara in Viorica de la Clejani și Connect-R. Cei doi au interpretat o melodie in limba romana din care inițial nu au ințeles mare lucru. Cum le-a ieșit și cum au comentat jurații momentul lor.

Viorica de la Clejani, pe masa de operație! Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore: "Aveți grija de sanatatea..." / FOTO

22:10, 13.04.2024 - Viorica de la Clejani a trecut prin momente dificile. Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore. Cum se simte acum. Cantareața a facut publice primele imagini de pe patul de spital.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata, pregatiri inainte de venirea pe lume a fiului lor. Ce i-au cumparat cei doi copilul lor: „Urați-ne succes” / FOTO

12:15, 11.02.2024 - Aron de la Mireasa, sezonul 5, și iubita lui insarcinata se pregatesc pentru momentul in care iși vor cunoaște primul copil. Cei doi sunt entuziasmați de noua etapa din viața lor și au inceput deja sa faca pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?