Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO A fost prăpăd în Centrul Italiei: Grindina de mărimea unei portocale a făcut 18 victime

Publicat:

Optsprezece persoane au fost ranite miercuri dupa o furtuna cu grindina de marimea unor portocale care s-a produs in Pescara, un oras din , a anuntat agentia de presa italiana ANSA, citata de DPA, potrivit agerpres.ro.

Persoanele lovite de grindina, inclusiv o femeie insarcinata, au avut nevoie de tratament la sectia de Urgente a spitalului local, in urma ranilor suferite - in principal taieturi si contuzii - la nivelul capului.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai folosite medicamente poate fi fatal! Cum iți dai seama ca ai o intoleranța la aspirina

In Milano…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE. Accident cu victime la iesirea din Tulcea catre Agighiol. Implicate un microbuz si o masina de teren (FOTO)

17:30, 09.05.2024 - Accident rutier intre un microbuz si o masina de teren in care au fost implicate noua persoane, la iesirea din municipiul Tulcea catre localitatea Agighiol.Pana la aceasta ora, sunt asistate medical si urmeaza sa fie transportate la spital sapte persoane.Soferul masinii de teren, soferul microbuzului…

Vremea rea continua sa faca prapad in Romania. Mai multe zone au fost maturate de furtuni violente - VIDEO

07:05, 08.05.2024 - Vremea extrema continua sa faca prapad in mai multe zone din țara. La Sinaia și Buzau a plouat atat de puternic cu grindina, incat s-a depus un strat gros de gheața in gradinile oamenilor. La fel s-a intamplat și in localitatea Pericei din județul Salaj, unde culturile și livezile au fost acoperite…

A fost prapad pe Valea Damboviței 

06:15, 08.05.2024 - O furtuna cu grindina s-a dezlanțuit, livezile au fost distruse. Gospodarii au privit neputincioși cum furia naturii le distruge munca. Zona Barbulețu – Gura Barbulețului – Pietrari – Voinești a fost lovita de grindina puternica, totul era acoperit dd gheața.  Directorul Direcției Agricole Damboviței,…

Grindina a facut prapad in vestul Romaniei. Avertizari meteo transmise catre populație VIDEO

10:20, 06.05.2024 - Mai multe localitați din țara s-au aflat in Duminica Paștelui, 5 mai 2024, sub avertizare de Cod Portocaliu de descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina. Ravagii au fost in Arad și Hunedoara.

Grindina a batut cu putere pe Valea Damboviței in ziua de Paște

18:50, 05.05.2024 -   Prapad pe Valea Damboviței in ziua de Paște. Oamenii au fost surprinși de un episod violent de grindina, care a venit din senin. Pamantul a fost acoperit de un strat gros de gheața, cu pagube insemnate pentru pomicultura din zona.

MAE, cu precizari despre accidentul in care au murit doi tineri, in Italia: Printre victime nu sunt cetațeni ai RM

14:25, 15.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe vine cu precizari, in contextul informațiilor publicate de mass media italiana, precum ca un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, a decedat in urma unui grav accident rutier, produs in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, in Italia.

Au dat peste 36.000 de lei unor medici inchipuiți

09:20, 15.04.2024 - Au devenit medici peste noapte! Politistii Municipiului Baia Mare au destructurat o grupare infractionala specializata in inselaciuni prin Metoda Accidentul. Persoanele din grupare au convins doi varstnici sa le dea peste 36.000 de lei . Cum? Le-au spus ca sunt medici la Urgențe și rudelor lor au fost…

Prapad la Arad, dupa o furtuna cu grindina

09:30, 07.03.2024 - Fenomen extrem, miercuri, in localitatea Ususau, din județul Arad. O furtuna cu grindina a facut prapad.Grindina de diferite dimensiuni s-a așternut intr-un strat gros, potrivit informațiilor și imaginilor distribuite de Meteoplus.Vizate au fost și localitațile Barzava, Conop, Ususau, Bata și Șiștarovaț.


Ce parere ai despre aceasta stire?