Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) A ars ca o torță: O motocicletă, mistuită de flăcări, după ce ar fi intrat într-un automobil, la Orhei

Publicat:

O motocileta a luat foc, dupa ce s-ar fi lovit de un automobil in localitatea Pelivan, din raionul Orhei. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele. Accidnetul s-a prosud astazi, 12 august, in jurul orei 09:00.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Casa mistuita de flacari

13:50, 21.04.2024 - O casa a ars, sambata noaptea, intr-o localitate din județul Mureș. Pompierii au acționat cu doua autospeciale de intervenție și stingere cu apa și spuma. ISU Mureș anunța ca nu au fost inregistrate victime.

O moara veche din satul Speia, mistuita de flacari: Pompierii au luptat ore in șir pentru localizarea incendiului

20:25, 21.03.2024 - Pompierii din Grigoriopol au inregistrat un caz de intervenție și localizare a unui incendiu care a cuprins acoperișul unei mori vechi , nefuncționale din satul Speia. Potrivit informațiilor, nimeni nu a avut de suferit.

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

Anexa gospodareasca, mistuita de flacari la Pucioasa

11:05, 18.02.2024 - O anexa gospodareasca s-a facut scrum, sambata seara, in cartierul Miculești, din Pucioasa. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat ca arde o anexa, pe o suprafața de aproximativ 30 de metri patrați. Din fericire, nu au existat victime. Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii…

INCENDIU la Pianu de Jos: o locuința a fost mistuita de flacari. Pompierii din Sebeș au intervenit cu doua autospeciale

06:15, 16.02.2024 - INCENDIU la Pianu de Jos: o locuința a fost mistuita de flacari. Pompierii din Sebeș au intervenit cu doua autospeciale O locuința din localitatea Pianu de Jos a fost mistuita de flacari, in noaptea de joi spre vineri. Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Sebeș a intervenit, in jurul orei 04:20, pentru…

Casa mistuita de flacari, un barbat  a fost gasit decedat 

08:50, 05.02.2024 - Casa mistuita de flacari, un barbat  a fost gasit decedat.  Casa mistuita de flacari, un barbat  a fost gasit decedat, in aceasta dimineața, in jurul orei 06:25, pompierii au fost solicitați sa intervina in cazul unui incendiu produs la o casa in comuna Motaieni, sat Motaieni.  Detașamentul de Pompieri…


Ce parere ai despre aceasta stire?