Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viceprimarul din Lviv a avertizat că China ar trebui să evite implicarea în războiul din Ucraina

Publicat:

China ar trebui sa se fereasca sa se implice in razboiul din Ucraina, a declarat , viceprimarul orașului ucrainean Lviv, raspunzand la intrebarea referitoare la informatiile potrivit carora Beijingul ar fi luat in calcul furnizarea de arme letale Rusiei, scrie Rador.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful NATO critica dur regimul de la Beijing: China trebuie sa inceteze sa susțina razboiul Rusiei in Ucraina

23:21, 25.04.2024 - „China trebuie sa inceteze sa susțina razboiul Rusiei in Ucraina daca dorește sa se bucure de relații bune cu Occidentul”, a declarat joi secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, avertizand Beijingul, in cuvinte neobișnuit de dure, ca acesta nu este un drum cu sens dublu.

SUA ataca China pentru sprijinul militar dat Rusiei in razboiul din Ucraina

17:50, 13.04.2024 - China sprijina efortul de razboi al Rusiei in Ucraina, ajutand Moscova in cea mai mare consolidare militara de dupa epoca sovietica, furnizand tehnologie pentru drone și rachete, imagini din satelit și mașini-unelte, au declarat inalți oficiali americani, citați de Reuters, potrivit antena3.ro. Cu toate…

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza China ca va trebui sa dea socoteala daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina

08:56, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP, potrivit…

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Cate state membre NATO au atins in 2023 tinta de 2% din PIB

20:11, 14.03.2024 - Statele membre ale NATO au continuat anul trecut sa-si creasca bugetele apararii, sa-si dezvolte fortele si capabilitatile si sa contribuie la operatiunile, misiunile si activitatile aliate, potrivit raportului pentru anul 2023 al secretarului general al Aliantei, Jens Stoltenberg. Tinta alocarii a…


Ce parere ai despre aceasta stire?