Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru românii care vor apartamente în București. Ce se întâmplă cu prețurile

Publicat:

Vești proaste pentru romanii care planuiesc sa iși cumpere un apartament in București. Prețurile imobiliarelor au explodat in luna iunie. Vești proaste pentru romanii care vor apartamente in București Romanii care voiau sa iși cumpere un apartament in Capitala pot sa uite de aceasta dorința, pentru ca prețurile au crescut enorm in luna iunie. Vorbim […] The post Vești proaste pentru romanii care vor apartamente in București. Ce se intampla cu prețurile appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cartierul din Bucuresti in care preturile la apartamente au explodat peste noapte. Cei care vand pot castiga mii de euro in plus fata de luna trecuta

17:20, 08.04.2024 - Anul 2024 a adus schimbari importante pe piața imobiliara din Capitala. Potrivit datelor analizate de specialiști, acesta este cartierul din București in care preturile la apartamente au explodat peste noapte. Daca, pana acum, nu era dintre cele mai cautate zone din oraș, acum, cei care vand locuințe…

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Cu cați lei se vand verdeturile de primavara aparute in pietele din Capitala. Prețurile sunt mai mari comparativ cu anul trecut

14:15, 18.02.2024 - Vești proaste pentru romani. Anul acesta, verdeturile de primavara aparute in pietele din Capitala au prețuri mai mari comparativ cu aceeași perioada a anului trecut. Cați lei trebuie sa scoata romanii din buzunar daca vor sa le consume in aceasta perioada.

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Vești proaste pentru utilizatorii de TikTok. Ce se intampla cu aplicația 

18:15, 31.01.2024 - Universal Music Group (UMG), cea mai importanta companie din industria muzicala mondiala, anunța ca iși va retrage muzica de pe TikTok, dupa ce nu a reușit sa ajunga la o ințelegere cu compania mama a platformei, ByteDance, in privința drepturilor de autor. Citește și Primaria Beleți Negrești a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?