Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru utilizatorii de TikTok. Ce se întâmplă cu aplicația 

Publicat:
Vești proaste pentru utilizatorii de TikTok. Ce se întâmplă cu aplicația 

(UMG), cea mai importanta companie din industria muzicala mondiala, anunța ca iși va retrage muzica de pe TikTok, dupa ce nu a reușit sa ajunga la o ințelegere cu compania mama a platformei, ByteDance, in privința drepturilor de autor. Citește și Primaria Beleți Negrești a fost incendiata. Dosar penal pentru distrugere UMG nu […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol si foto: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important de la TikTok. Ce se va intampla cu afacerea din SUA

20:35, 26.04.2024 - TikTok nu va vinde afacerea din SUA. Anunțul a fost facut de compania-mama chineza a TikTok, ByteDance. Recent americanii au adoptat o lege prin care interzic aplicația in SUA și ofera un termen proprietarului sa o vanda.

Proprietarul chinez al TikTok sfideaza SUA și anunța ca nu are de gand sa vanda aplicația. Guvernul american vrea sa o interzica total

09:36, 26.04.2024 - Compania chineza care deține aplicația TikTok, ByteDance, a anunțat ca nu are nicio intenție sa o vanda, nici chiar dupa ce Congresul SUA a adoptat o lege prin care TikTok ar putea fi interzisa pe teritoriul american, atata timp cat aceasta e deținuta de un proprietar din China, relateaza BBC.

Lovitura in Senatul SUA: S-a votat interzicerea TikTok. Singura 'portița' care poate salva aplicația

08:06, 24.04.2024 - Senatul SUA a adoptat marți un proiect de lege care ar putea duce la interzicerea TikTok, daca compania mama ByteDance nu o vinde. Votul a fost unul zdrobitor, 79 de senatori votand in favoarea interdicției, iar 18 impotriva.

Senatul SUA a votat interzicerea TikTok: ByteDance are un an pentru a vinde aplicația

08:05, 24.04.2024 - Senatul SUA a adoptat marți un proiect de lege care ar putea duce la interzicerea TikTok, daca compania mama ByteDance nu o vinde. Votul a fost unul zdrobitor, 79 de senatori votand in favoarea interdicției, iar 18 impotriva.

Vesti proaste pentru pensionari! Ce se va intampla dupa marea recalculare din septembrie

20:50, 26.03.2024 - Se anunța vești proaste pentru peste 1 milion si jumatate de pensionari. Vrastnicii ar putea avea pensiile inghetate, dupa marea recalculare din septembrie 2024. Potrivit anunțului, in cazul in care noua pensie va fi mai mica decat cea in plata, ei vor ramane cu cea actuala. Iata ce ii așteapta pe varstnici!

Vești proaste pentru utilizatorii Netflix! Aplicația nu va mai funcționa pe unele dispozitive din Romania, incepand de la 1 aprilie 2024

10:46, 18.03.2024 - Utilizatorii Netflix din Romania au parte de vești proaste! Aplicația nu va mai funcționa, pe anumite dispozitive din țara noastra, incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce trebuie sa știi despre aceasta schimbare!

Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese

23:51, 06.03.2024 - Vești proaste pentru utilizatorii unei platforme de filme! Va bloca accesul la conturile de la alte adrese, la fel cum a facut și Netflix in urma cu doar cateva luni. Iata de ce compania a luat aceasta decizie neașteptata, dar și ce a transmis cu privire la schimbarea care va avea loc in curand!

Ce se intampla cu Yahoo Mail?

07:00, 29.02.2024 - Utilizatorii din toata lumea se pling ca aplicatia  mobile Yahoo Mail  are probleme. Nu a funcționat ore intregi sau poate chiar mai mult pentru mulți dintre utilizatori. Nu a functionat nici pe Android, nici pe iOS. S-ar parea ca in versiunea iOS a aplicatiei lucrurile au revenit la normal, insa in…


Ce parere ai despre aceasta stire?