Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste de Valentine's Day: Producătorii de ciocolată se pregătesc să majoreze din nou prețurile

Publicat:
Vești proaste de Valentine's Day: Producătorii de ciocolată se pregătesc să majoreze din nou prețurile

Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru Klaus Iohannis. Turcia a decis sa-l sprijine pe Mark Rutte la șefia NATO

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters, scrie AGERPRES.

Negocieri la Cairo: Vin vești proaste de la Hamas

16:51, 08.04.2024 - Un oficial al Hamas a declarat luni pentru Reuters ca negociatorii nu au inregistrat inca niciun progres in cadrul negocierilor privind o incetare a focului in Gaza, care au loc la Cairo, in Egipt, noteaza news.ro.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Prețurile petrolului au inregistrat o scadere vineri, tendința similara inregistrata pe parcursul intregii saptamani

05:55, 24.02.2024 - Preturile petrolului au scazut vineri si pe ansamblul saptamanii au avut o evolutie negativa, dupa ce banca centrala a SUA a indicat ca reducerile ratelor dobanzilor ar putea fi amanate cu inca doua luni, transmite Reuters, citat news.ro. Contractele futures pentru titeiul Brent au scazut cu 1,62…

Ziua Indragostiților, mai scumpa anul acesta. Cu cat au crescut prețurile serviciilor și produselor specifice de Valentine's Day in 2024

14:35, 14.02.2024 - Anul 2024 a venit cu scumpiri pe toate planurile și, se pare ca nici produsele populare in preajma Zilei Indragostiților nu au scapat de creșterea prețurilor. Potrivit datelor Institutului Național de Statistica, dragostea este mai scumpa anul acesta, creșteri fiind inregistrate la produse precum…

Preturi record la cacao din cauza fenomenului El Nino care afecteaza culturile

13:55, 09.02.2024 - Costurile cu principalul ingredient din care se produce ciocolata s-au dublat in ultimul an si joi au atins un nou maxim istoric, dupa ce vremea secetoasa a afectat arborii de cacao din Vestul Africii, informeaza BBC. La bursa de materii prime de la New York, tona de cacao a atins joi un nou record…


Ce parere ai despre aceasta stire?