Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru românii care muncesc în industria auto. Un producător gigant anunță concedieri masive

Publicat:

Un producator gigant de componente auto are vești proaste pentru mii de angajați. Continental AG, care are in Romania peste 20.000 de angajati, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30.000 de posturi din intreaga lume. Se anunța vremuri grele pentru romanii care muncesc in industria auto. Un mare producator […] The post Vești proaste pentru romanii care muncesc in industria auto. Un producator gigant anunța concedieri masive appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un gigant din industria armamentului a cumparat o fabrica din Romania: Mișcarea care ne pune pe harta industirie armelor

14:05, 30.04.2024 - Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a autorizat operatiunea prin care Rheinmetall Landsysteme GmbH intentioneaza sa preia compania Automecanica Medias SRL si subsidiara acesteia, Atelierele Speciale Autocamioane Medias SRL.

Pensiile aferente lunii mai au inceput sa fie virate in avans. Romanii urmeaza sa iși primeasca banii mai repede decat in mod obișnuit

17:50, 27.04.2024 - Vești excelente pentru toți pensionarii din Romania! A inceput virarea banilor aferenți lunii mai, mai devreme decat s-ar fi intamplat in mod obișnuit. Pentru a nu avea neplaceri cauzate de minivacanțe, pensionarii din Romania nu mai trebuie sa iși faca griji.

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vestea momentului de la Hidroelectrica. Ce preț va avea energia electrica

20:10, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor de energie electrica din Romania, a actualizat oferta pentru clienții casnici. Ce preț va avea energia electrica? Romanii pot rasufla ușurați! Hidroelectrica și-a actualizat noile prețuri la energia electrica La inceputul lunii aprilie,…

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Un gigant auto prezent și in Romania va concedia mii de oameni. Cum motiveaza compania decizia

10:00, 15.02.2024 - Furnizorul auto german Continental a anuntat miercuri ca va desfiinta aproximativ 7.150 de posturi la nivel mondial pana in 2025. Trecerea dificila la vehiculele electrice forteaza companiile din acest sector sa se retehnologizeze. Com

Gigantul auto Continental va renunța la peste 7.000 de angajați

16:25, 14.02.2024 - Grupul german Continental AG, cu o prezența puternica și in Romania, iși va reduce efectivele pe plan mondial cu 7.150 de persoane, ceea ce inseamna aproape 4% din total, scrie Bloomberg. Continental AG este unul dintre cei mai mari producatori de componente auto.


Ce parere ai despre aceasta stire?