Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste teribilă pentru interlopul Vali Nebunu / Gruparea Sportivilor, devastată

Publicat:

Incercand ca obțina rejudecarea dosarului in care Valentin Baluș și ceilalți infractori din gruparea sa au fost condamnați definitiv, inculpații au apelat, rand pe rand, la diferite cai extraordinare de atac, insa ultima șansa a fost spulberata luna aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste teribila pentru criminalul din gruparea Ghenosu care a mutilat un polițist / Nu mai are nicio șansa

22:51, 08.05.2024 - Danezu - interlopul din gruparea Ghenosu care a mutilat pe viața un politist, apoi a omorat un deținut, fiindca respectivul fuma in celula – a pierdut definitiv razboiul cu Administrația Penitenciarelor.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

DOLIU IN SPORTUL ROMANESC! ''O veste groaznica in voleiul feminin! A murit la doar 46 de ani"

14:21, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani, a anuntat, luni, Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook.''O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta…

Colaboratorul Traian Basescu, veste teribila in procesul cu SPP / Decizia instanței

23:00, 29.02.2024 - Gonit din casa de protocol și lasat fara paza de la SPP dupa ce a fost declarat colaborator al Securitații, fostul președinte Traian Basescu a pierdut procesul in care cerea ajutor public pentru taxa de timbru.

Veste buna! Scade numarul cazurilor de gripa și viroze respiratorii, la Cluj.

14:36, 21.02.2024 - Directorul Direcției de Sanatate Publica Cluj (DSP) Mihai Moisescu Goia spune ca la nivelul județului nostru, in ultimele doua saptamani, s-a inregistrat un trend descendent in privința cazurilor de gripa și viroze respiratorii.

Veste excelenta: Inca o jucatoare de Fotbal Feminin Baia Mare, Nadia Coreniuc, convocata  in  premiera la naționala Romaniei U15 !

20:00, 13.02.2024 - Veste excelenta: Inca o jucatoare de Fotbal Feminin Baia Mare, Nadia Coreniuc, convocata  in  premiera la naționala Romaniei U15 ! Inceputul de an 2024 vine cu o veste excelenta pentru fotbalul feminin baimarean: tanara jucatoare Nadia Coreniuc  (14 ani) a fost convocata in premiera la naționala Romaniei…


Ce parere ai despre aceasta stire?