Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Verdictul legiștilor se lasă așteptat în cazul morții tânărului GĂSIT ÎNECAT în DÂMBOVIȚA! Vezi când va fi gata raportul și care sunt IPOTEZELE DECESULUI!

Publicat:

Noi detalii ies la ievala in cazul morții barbatului in varsta de 29 de ani, disparut de Ziua Indragostiților, pe 14 februarie, și gasit de Dragobete. Se pare ca legiștii exclud varianta unei crime și au prelevat probe noi pentru raportul toxicologic.

Noi amanunte ies la iveala in cazul lui Ovidiu Condruța, barbatul in varsta de 29 de ani care a disparut de acasa in ziua de , și a fost gasit de scafandri mort, de Dragobete.

Tanarul a fost gasit fara suflare in Dambovița, iar raportul medicilor legiști arata faptul ca nu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre cauzele morții tanarului veterinar piteștean gasit mort in mașina

19:35, 10.05.2024 - Colegii de la cabinetul veterinar unde lucra, și in apropierea caruia a fost gasit fara suflare in mașina, au facut publice cauzele morții lui Bogdan Frunza, pentru ca inițial, in spațiul public a aparut zvonul ca și-ar fi pus capat zilelor. Iata ce spun ei intr-o postare pe Facebook: „Zambetul tau…

Anchetatorii au un prim suspect in cazul cadavrului gasit pe un camp in Dambovița. Pe cine banuiesc polițiștii. Sunt cautate și rudele victimei

16:35, 06.04.2024 - Poliția este in alerta de ieri, atunci cand un cadavru a fost gasit pe un camp in Dambovița. Se contureaza tot mai mult ipoteza unei crime, asta pentru ca trupul neinsuflețit, aflat in stare de putrefacție și cu urme de mușcaturi de animale, a fost infașurat in plastic. Poliția ii cauta și rudele victimei.

Gabriel Resources contesta verdictul favorabil al Romaniei in cazul Roșia Montana

11:50, 09.03.2024 - Gabriel Resources, compania canadiana de extracție miniera, se pregatește sa conteste recenta decizie a arbitrajului internațional care a dat caștig de cauza Romaniei in cazul Roșia Montana. Reprezentanții Gabriel Resources au dezvaluit ca in prezent analizeaza posibilitatea de a contesta verdictul.…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Raportul INEC in cazul exploziilor de la Crevedia. Avocat: „Putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvant: bani”

15:21, 06.03.2024 - Au aparut ultimele detalii in cazul exploziilor devastatoare de la Crevedia, din județul Dambovița. Experții au concluzionat ca deflagrațiile au fost provocate de utilizarea unor pompe de transvazare neomologate.

Concluzia lui Darren Cahill dupa ce TAS a dat verdictul in cazul Simonei Halep

10:16, 06.03.2024 - Darren Cahill i-a luat apararea Simonei Halep inca de la inceputul scandalului de dopaj, iar antrenorul australian a postat doua mesaje dupa ce TAS a anunțat ca fosta lidera mondiala poate reveni pe terenul de tenis (suspendarea romancei a fost redusa de la 4 ani la 9 luni).

Presa din Anglia și verdictul in cazul lui Radu Dragușin

14:00, 05.03.2024 - ​Radu Dragușin a devenit cel mai scump fotbalist roman din istorie dupa ce Tottenham i-a platit lui Genoa suma de 25 de milioane de euro. De atunci, fundașul a strans in total 8 minute pentru englezi.

Cum sa organizezi o petrecere de Ziua Indragostiților pentru persoana iubita

13:35, 26.02.2024 - Nu ne trebuie un moment anume pentru a sarbatori iubirea. O putem face in fiecare zi prin mici gesturi, prin mesaje, printr-un simplu “te iubesc” spus fara un motiv anume. Cu toate acestea, de mai bine de doua decenii, in Romania am inceput sa adoptam cultura vestica care inseamna și a celebra anumite…


Ce parere ai despre aceasta stire?