Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat de 50 ani și-a pierdut viața în accidentul de la Săvârșin

Publicat:
Un bărbat de 50 ani și-a pierdut viața în accidentul de la Săvârșin

Un accident grav a avut loc miercuri seara, in jurul orei 18:00, pe raza localitații Savarșin, din județul Arad, intre o mașina și un TIR.... The post Un barbat de 50 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 51 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin

19:15, 22.05.2024 - Un accident grav a avut loc miercuri seara, in jurul orei 18:00, pe raza localitații Savarșin, din județul Arad, intre o mașina și un TIR.... The post Un barbat de 51 ani și-a pierdut viața in accidentul de la Savarșin appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O femeie din Buzau și un barbat din Braila au primit o noua șansa la viața prin transplant

15:25, 08.05.2024 - Cei doi pacienți, aflați in stare critica, au fost salvați de medicii din Iași cu rinichii primiți de la un donator din Bulgaria, aceștia fiind primele organe primite de Romania pentru transplant, anul acesta, dintr-o alta țara.   In timp ce majoritatea romanilor au fost liberi de 1 Mai și s-au distrat…

Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii

14:00, 03.05.2024 - Accidentul fatal s-a petrecut in apropierea localitatii hunedorene Certejul de Jos, la o partida de vanatoare care era organizata legal. Pusca unui tanar de 34... The post Accident mortal la o vanatoare din vestul țarii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat din Blaj reținut de polițiști, dupa ce și-a amenințat fosta partenera de viața cu acte de violența

13:20, 08.04.2024 - Duminica, 7 aprilie 2024, polițiștii de ordine publica din Blaj au fost sesizați, de catre o femeie de 33 de ani, din Municipiu, cu privire la faptul ca a fost amenințata de fostul partener de viața. Din primele cercetari efectuate de polițiști, a rezultat ca, in seara aceleiași zile, in jurul orei…

Un britanic in varsta de 111 ani a devenit cel mai batran barbat in viața din lume: care este secretul longevitații sale

11:30, 06.04.2024 - John Alfred Tinniswood, in varsta de 111 ani, din Anglia, este acum cel mai batran barbat in viața din lume, dupa moartea lui Juan Vicente Perez (Venezuela), in varsta de 114 ani, potrivit guinnessworldrecords.com.

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO | Imaginile surprinse cu momentul impactului mortal, cand tanarul de la Liceul Sportiv Arad a fost lovit de TIR

10:25, 26.03.2024 - Urmarind aceste secunde cumplite care fac diferența dintre viața și moarte – iar aici vorbim de viața unui tanar de numai 18 ani –, speram... The post VIDEO | Imaginile surprinse cu momentul impactului mortal, cand tanarul de la Liceul Sportiv Arad a fost lovit de TIR appeared first on Special Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?