Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasile Blaga: PDL nu exclude o colaborare cu PPDD dupa alegerile parlamentare

Publicat:


Presedintele PDL, , nu exclude o colaborare cu PP-DD dupa alegeri. Seful democrat liberalilor sustine ca eventualele discutii depind de scorul pe care partidul lui il va obtine la scrutinul din decembrie.

„N-o sa ma vedeti la televiziunea partidului respectiv, dar discutii politice sunt necesare, dupa alegeri cand fiecare stie cate oale are in traista. Niciodata nu spui niciodata daca electoratul a decis ca PP-DD sa intre in parlament ”, a declarat liderul PDL.

a mai spus ca „o alianta cu PNL ar fi…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Toni Grebla despre masurile de desfașurarea a alegerilor prezidentiale si parlamentare

15:10, 25.07.2024 - Guvernul a aprobat joi un set de masuri pentru desfasurarea „in bune conditii” a alegerilor prezidentiale si parlamentare. Presedintele AEP, Toni Grebla, a declarat, despre intarzierea rezultatelor finale la alegerile din 9 iunie si o posibila repetare a situatiei la prezidentiale si parlamentare. Alegerile…

Ciuca nu exclude o guvernare PNL-PSD și din 2025. Cele doua partide vor avea proprii candidați la alegerile prezidențiale

16:55, 04.07.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi, dupa ședința coaliției de guvernare, ca PNL și PSD vor avea proprii candidați la alegerile prezidențiale și ca este posibila o guvernare in tandem incepand cu 2025.

Nicolae Ciuca, dupa stabilirea calendarului alegerilor prezidentiale si parlamentare: „Partidele au solicitat ca alegerile sa aiba loc la termen”

13:30, 04.07.2024 - Liderul PNL, Nicolae Ciuca, a declarat joi despre decizia din coalitie privind stabilirea calendarului alegerilor prezidentiale si parlamentare, ca in urma discutiilor premierului cu partidele, acestea au solicitat ca alegerile sa aiba loc la termen si sa nu existe varianta alegerilor comasate, informeaza…

Ciuca nu exclude organizarea alegerilor prezidențiale aproape de cele parlamentare

14:55, 12.06.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, nu exclude ca alegerile prezidențiale sa fie organizate mai aproape de alegerile parlamentare, deși decizia politica e ca acestea sa fie organizate in luna septembrie.

Iohannis despre alianța PSD-PNL la alegerile parlamentare și prezidențiale: Nu e corect sa spun

01:05, 12.06.2024 - Intrebat marți, la Riga, daca PSD și PNL ar trebui sa mearga ca alianța la parlamentare și cu candidat comun la prezidențiale, președintele Klaus Iohannis a spus ca aceasta chestiune trebuie lamurita in interiorul coaliției, potrivit jurnalul.ro. Președintele a fost intrebat marți la Riga daca PSD și…

Premierul Ciolacu a facut anunțul! Cand vor avea loc alegerile prezidențiale și cele parlamentare

16:55, 04.06.2024 - Presedintele PSD si premierul Marcel Ciolacu a precizat ca, indiferent de ceea ce se va intampla la alegerile locale, cele prezidentiale vor avea loc in 15 si 29 septembrie, iar cele parlamentare pe 8 sau 9 decembrie.

Ciolacu, dupa ce Ciuca a spus ca nu exclude o colaborare cu USR: „Exista o linie roșie”

16:46, 04.06.2024 - Marcel Ciolacu a reacționat, marți, dupa ce Nicolae Ciuca a spus ca nu exclude o colaborare cu USR și ca in politica „niciodata sa nu spui niciodata”. Președintele PSD afirma, totuși, ca exista in aceasta privinta si „o linie rosie”.

Liderul PNL nu exclude o noua colaborare cu USR: „Orice opțiune este pe masa”

11:20, 03.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus despre o colaborare cu USR ca orice optiune este pe masa, precizand ca in aceasta perioada scurta de cand a intrat in politica a invatat un lucru, si anume ca in politica niciodata sa nu spui niciodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?