Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valeriu Iftime, resemnat în legătură cu echipa națională: „Noi putem câștiga doar cu Moldova și cu Tajikistan” + atac la Edi Iordănescu: „Un om responsabil nu lua echipa”

Publicat:

, finanțatorul lui FC Botoșani, nu a avut și nici nu are incredere ca poate duce Romania la un turneu final. Știe care sunt problemele cu care se confrunta fotbalul romanesc și recunoaște ca nu-l deranjeaza sa fie criticat de mai marii FRF pentru opiniile pe care le are impotriva echipei naționale - , acum doua luni ați spus ca n-aveți deloc incredere in .- N-aș vrea sa mai fiu oracolul de la Botoșani. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Valeriu Iftime, plin de incredere inaintea meciului cu Dinamo: „Jucam mai mult fotbal decat ei, suntem mai buni”

11:50, 23.04.2024 - Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre meciul cu Dinamo, din etapa #6 a play-out-ului. Duelul este extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, ținand cont de faptul ca trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este fix deasupra moldovenilor, avand un avans de…

POLEMICA. Una dintre cei mai taioase voci din lumea fotbalului: „Putem sa acceptam și sa ne asumam ca Romania e cotata drept cea mai slaba naționala dintre cele 32 care vor fi la EURO 2024 din Germania?”

18:50, 27.03.2024 - ​Jurnalistul Dan Udrea, fost redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și realizator TV la Orange Sport, face parte din vocile critice indepartate sau care au plecat de la GSP. El lucreaza acum la lansarea unei noi publicații online sportive, care va face parte din același grup de presa care editeaza…

Avertismentul lui Macron. Daca Rusia va caștiga in Ucraina va amenința Romania și Moldova, iar credibilitatea Europei va fi „redusa la zero”.

13:40, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat, joi, ca Rusia nu iși va opri ambițiile teritoriale daca va caștiga in Ucraina, reprezentand o amenințare pentru țarile vecine Moldova, Romania și Polonia.

Primul parc senzorial din Moldova. Cum va arata zona publica dedicata copiilor cu dizabilitați din nordul regiunii

20:06, 19.02.2024 - In municipiul Botoșani se construiește al doilea mare parc senzorial din Romania. Aceasta investiție este finanțata de Uniunea Europeana și este destinata, in special, copiilor cu dizabilitați. Acest parc terapeutic este mana cereasca pentru parinții copiilor cu autism.

Adrian Mititelu, in al noualea cer dupa ultimul transfer facut de FCU Craiova: „Intr-un an va fi la echipa naționala! Am vrut sa dau bani pe el”

13:40, 16.02.2024 - Adrian Mititelu (55 de ani) este entuziasmat de ultimul transfer facut de FCU Craiova. Este vorba despre Andrei Dragu (24 de ani), ultima oara la FC Botoșani, acolo unde a bifat 18 meciuri. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului, a dezvaluit ca l-a cedat pe Dragu liber la FCU Craiova, la solicitarea…

Romania va intalni Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar in grupele Ligii Natiunilor. Edi Iordanescu: „Obiectivul Romaniei trebuie sa fie primul loc”.

09:15, 09.02.2024 - Nationala de fotbal a Romaniei va evolua in Grupa C2 din editia 2024-2025 a Ligii Natiunilor, alaturi de Kosovo, Cipru si Lituania sau Gibraltar, potrivit tragerii la sorti efectuate joi seara la Paris.


Ce parere ai despre aceasta stire?