Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uuu, sexy! S-a cățărat dezbrăcată pe balcon: Pentru o operațiune de salvare ca aceasta, orice bărbat s-ar face pompier!

Publicat:

Fiecare meserie are avantaje și dezavantaje, însa atunci când ai în raspundere vieți omenești lucrurile devin extrem de serioase și clare. Este și cazul pompierilor, cei care trebuie sa fie la locul potrivit în momentul potrivit. 

Dar ce se întâmpla atunci când, pompier fiind, ești chemat sa realizezi o operațiune de salvare care implica coborârea de pe balcon a unei domnișoare îmbracata doar în costum de baie. 

Suna a gluma, însa imaginea de mai sus este cât se poate de reala. El, îmbracat…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salvare dramatica in Spania. Cum a fost scos din mașina un barbat

22:50, 14.06.2024 - Vremea extrema loveste Europa. In Spania, orasele cu iesire la Marea Mediterana au fost maturate de ape in doar 20 de minute dupa o furtuna puternica. In Spania, Furtuna Tamara a transformat strazile din Murcia in adevarate riuri. Viitura a maturat tot in cale - masini, mobilier stradal si a pus la…

Operațiune dramatica de salvare! Unui barbat i s-a facut rau in trafic, in București

16:00, 14.06.2024 - Operațiune dramatica in Capitala. Unui barbat i s-a facut rau in timp ce conducea un autovehicul și a fost vazut de ceilalți participanți la trafic. La fața locului au fost chemate autoritațile care sa acorde primul ajutor victimei.

Concubina unui barbat din Suceava ranita grav dupa ce a cazut din balcon in timp ce intindea rufele la uscat

10:15, 14.06.2024 - Concubina unui barbat din Suceava a fost ranita grav dupa ce a cazut de la balcon in timp ce intindea rufele la uscat. Nefericitul eveniment s-a petrecut miercuri dupa amiaza. Femeia de 53 de ani a cazut de la etajul I al unui bloc din cartierul George Enescu. Ea a fost diagnosticata cu un traumatism…

Operațiune de salvare: Un barbat abandonat pe o plaja pustie a fost descoperit și salvat din intamplare

05:10, 12.06.2024 - Pilotul unui elicopter privat a vazut din intamplare, pe o plaja pustie din Davenport, care se afla la 25 de mile sud-vest de San Jose (nordul Californiei, SUA), un barbat ratacit care a așezat pe nisip pietre pe care era scris „Ajutor”. Observand apelul de ajutor, pasagerul elicopterului a sunat la…

VIDEO Operațiune de salvare cu nabadai: Pompierii s-au luptat sa scoata dintre șinele de tren un barbat care insista sa doarma acolo

21:20, 06.06.2024 - Un barbat de 44 de ani, aflat in stare de ebrietate, din Galați, a fost salvat de pe șinele de cale ferata de catre echipajul de pompieri al ambulanței SMURD. Adormit și refuzand sa paraseasca zona, a fost scos in siguranța de intervenția rapida a echipei.

Operațiune de salvare contra-cronometru la Iași: Un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 m

16:45, 05.06.2024 - Angajații ISU Iași intervin miercuri in comuna Mogoșești, unde un barbat și o femeie au cazut intr-o fantana adanca de 10 metri.Potrivit ISU Iași, fantana este adanca de 10 metri și are un diametru de 50 de centimetri.

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Operațiune urgenta de salvare, in portul Constanța / FOTO

10:25, 15.04.2024 - In aceasta dimineața, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a fost solicitata sa intervina pentru o operațiune Medevac, transmit reprezentanții ARSVOM. Luni, 15 aprilie 2024, Agenția Romana de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.


Ce parere ai despre aceasta stire?