Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Usain Bolt a cucerit un nou titlu mondial la o sutime de secundă de Justin Gatlin

Publicat:

Atletul jamaican a castigat titlul mondial in proba de 100 metri, dupa ce s-a impus, duminica, in finala competitiei de la Beijing, informeaza L'Equipe.

Bolt, care a fost cronometrat cu timpul de noua secunde si 79 de sutimi, l-a învins pe principalul sau rival, americanul (9.80).

Medalia de bronz a revenit sportivilor (SUA) si Andre de Grasse (Canada), ambii cronometrati cu timpul de noua secunde si 92 de sutimi.

, în vârsta de 29 de ani, a cucerit pentru a treia oara în cariera titlul mondial la 100 metri,…

Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Englezul Kyren Wilson a cucerit primul sau titlu de campion mondial

12:41, 07.05.2024 - Englezul Kyren Wilson a castigat primul sau titlu de campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala, cu 18-14, pe galezul Jak Jones, luni, la Crucible Theatre din Sheffield, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numarul 12 in Franța

19:46, 29.04.2024 - Chiar daca a remizat pe teren propriu, scor 3-3, in partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioana a Frantei, dupa ce AS Monaco, ocupanta locului secund, a pierdut pe terenul formatiei Olympique Lyon, scor 2-3. Parizienii, care au fost tinuti in sah de Le Havre sambata pe Parc…

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah

10:20, 23.04.2024 - Un adolescent din India devine cel mai tanar pretendent la titlul mondial de șah. La doar 17 ani, el il va infrunta pe campionul mondial. Anterior, cel mai tanar pretendent a fost rusul Kasparov, care avea 20 de ani, potrivit mediafax.

O atleta franceza a cucerit Turnul Eiffel folosind forța miinilor

13:06, 11.04.2024 - Franțuzoaica Anouk Garnier a doborit recordul mondial la cațarare pe fringhie dupa ce a ajuns miercuri, 10 aprilie, la etajul al doilea al Turnului Eiffel. Femeia a urcat 110 metri in 18 minute intr-un eveniment dedicat stringerii de bani pentru sprijinirea luptei impotriva cancerului, relateaza The…

China, atletul impocrit al comerțului

14:51, 02.04.2024 - Definiția nebuniei este sa faci același lucru la nesfarșit și sa te aștepți la rezultate diferite. Este un model care pare relevant pentru titlurile de saptamana trecuta, inclusiv intalnirea liderului chinez Xi Jinping la Beijing cu peste o duzina de magnați  americani, in incercarea de a le potoli…

Pilotul care ataca in justitie Formula 1 pentru titlul mondial din 2008

11:00, 12.03.2024 - Brazilianul Felipe Massa, in varsta de 42 de ani, a intentat un proces la Inalta Curte din Londra impotriva Formula One Management (FOM), a fostului sef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, si a FIA.

VIDEO Americanul Christian Coleman a cucerit titlul mondial la 60 m, la Glasgow

09:40, 02.03.2024 - Americanul Christian Coleman a cucerit medalia de aur in proba masculina de 60 m din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism in sala, dupa ce s-a impus in finala desfasurata vineri seara la Glasgow, in fata compatriotului sau Noah Lyles.Coleman (27 ani), detinatorul recordului mondial pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?