Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uniunea Europeană, acord pentru a reducerea emisiile de CO2 la mașini

Publicat:

Unele tari si-au exprimat dezamagirea fata de lipsa de ambitie dupa publicarea unui raport alarmant al expertilor ONU cu privire la incalzirea climei, transmite AFP. 'Dupa 13 ore de negocieri am ajuns la un acord', a anuntat cu putin timp inainte de miezul noptii ministrul austriac al Mediului, , la sfarsitul unei luni zile de discutii cu omologii sai europeni reuniti la Luxemburg. Presedintia austriaca a Consiliului UE a obtinut in cele din urma votul favorabil al 20 din cele 28 de state membre pentru propunerea sa de compromis care prevede o reducere de 35% a mediei emisiilor…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Balcoanele solare – noua soluție inovatoare pentru consumatorii individuali!

14:00, 28.04.2024 - Panourile solare iși gasesc acum locul și pe balcoanele locuințelor europene. State precum Austria, Franța, Germania, Italia, Polonia și Luxemburg au imbrațișat aceasta tendința, oferind subvenții și facilitați pentru montarea panourilor solare pe balcoane. Conform presei internaționale, aceasta abordare…

Veste excelenta pentru fermieri. Nu se mai fac controale și nu se mai dau sanctiuni

20:36, 24.04.2024 - Eurodeputatii au dat unda verde unei revizuiri a politicii agricole comune (PAC) pentru a usura sarcina administrativa pentru fermierii din UE. Potrivit acestei reviziuri, „conditionalitatile” de mediu revizuite pot fi deja utilizate pentru a solicita sprijin din partea UE in 2024. Vor fi mai multe…

Parlamentul European aproba o revizuire a politicii agricole comune a UE / Fermele mai mici vor fi exceptate de la controale si sanctiuni pentru nerespectarea unor norme

19:55, 24.04.2024 - ParlamentulEuropean a aprobat, miercuri, o revizuire a Regulamentului privind planurile strategice PAC si a Regulamentului orizontal PAC cu 425 voturi „pentru”, 130 „impotriva” si 33 abtineri. Eurodeputatii au adoptat proiectul de lege cu modificarile tehnice propuse de Consiliu UE si aprobate de Comisia…

Pacaleala Schengen: Pasagerii unui avion din Romania au fost controlați de poliție in aeroport. „Ne muta frontiera la ieșirea din avion”

18:30, 02.04.2024 - Se pare ca Romania a devenit parte a Spațiului Schengen doar pe hartie, cel puțin deocamdata. Toți pasagerii unui avion sosit din Romania au fost verificați de polițiștii francezi pentru documente. Printre aceștia, s-a numarat și europarlamentarul Vlad Gheorghe, care a filmat in aeroportul din Paris…

Pacaleala Schengen: Pasagerii unui avion din Romania au fost controlați de poliție in aeroport. „Ne muta frontiera la ieșirea din avion”

12:55, 02.04.2024 - Se pare ca Romania a devenit parte a Spațiului Schengen doar pe hartie, cel puțin deocamdata. Toți pasagerii unui avion sosit din Romania au fost verificați de polițiștii francezi pentru documente. Printre aceștia, s-a numarat și europarlamentarul Vlad Gheorghe, care a filmat in aeroportul din Paris…

Romania, in topul țarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila

06:36, 23.03.2024 - Romania se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa. Romania, Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului…

Romania, in topul clasamentului european privind pierderile de apa

21:05, 22.03.2024 - Romania, alaturi de Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa, citate de o companie…

Tarile UE au convenit joi sa renunte la un tratat international privind energia, pentru ca submineaza combaterea schimbarilor climatice

08:55, 08.03.2024 - Tratatul Cartei Energiei din 1998, care permite companiilor energetice sa dea in judecata guvernele pentru politicile care dauneaza investitiilor lor, a fost folosit in ultimii ani pentru a contesta masurile care necesita inchiderea fabricilor de combustibili fosili. Ministrii din tarile UE au convenit…


Ce parere ai despre aceasta stire?