Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr a anulat nunta, după ce logodnica lui a lăsat câinele să mănânce ciocolată și să bea alcool: ”Sunt dezgustat de comportamentul ei!”

Publicat:

Un barbat in varsta de 28 de ani a decis sa-și paraseasca logodnica, femeia alaturi de care traia o poveste de iubire de patru ani, dupa ce a fost dezamagit de faptul ca n-a avut grija de patrupedul ei. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

Acces Direct. Sebi, parasit de logodnica, deși erau la un pas de nunta. Femeia i-a cerut mai mulți bani: ”Avea nevoie de...” / VIDEO

17:40, 25.03.2024 - Sebi, un barbat in varsta de 50 de ani, a fost parasit de logodnica, dupa doar trei zile. Acesta i-a achiziționat un inel in valoare de peste 1.0000 de euro, dar nu avea de unde sa știe sa tanara va disparea din viața sa la scurt timp dupa luarea deciziei.

Un tanar care plecat de la domiciliu cu intenții suicidale, gasit de polițiști cu cainele de urma

14:40, 15.03.2024 - Un adolescent de 18 ani din Bacau a fost gasit in siguranța de catre autoritați, dupa ce a disparut de acasa, lasand in urma doua bilete de adio. Ingrijorata de dispariția nepotului ei, o femeie de 45 de ani a alertat poliția la data de 14 martie, in jurul orei 21:00. Eforturile coordonate ale polițiștilor…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.

Arestat la domiciliu dupa ce a condus beat și cu permisul anulat tot pentru alcool la volan

16:50, 28.02.2024 - Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Falticeni au solicitat arestarea preventiva a unui individ care a fost implicat intr-un accident rutier pe E 85, la Roșiori. Accidentul in sine nu a fost grav, rezultand ranirea ușoara a unui barbat, dar inculpatul era in stare avansata de ...

Doi șoferi din Campina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru ca avea permisul anulat

18:56, 26.02.2024 - In cursul zilei de duminica, 25 februarie, doi barbați din Campina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost opriți in trafic de polițiști, dupa cum a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Reacția PAS, dupa criticile ca a adus un tanar in scaun cu rotile la ședința CMC și lasat sa se taraie pe jos

18:55, 08.02.2024 - PAS Chișinau a venit cu o reacție, dupa criticile ca a adus un tanar in scaun cu rotile la ședința CMC și lasat sa se taraie pe jos. Potrivit formațiunii, inițiativa a venit de la persoana care are grija de baiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?