Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un submarin care ducea turiști să vadă epava Titanicului a dispărut în Atlantic

Publicat:

Un submersibil folosit pentru a duce turiștii sa vada epava Titanicului a disparut in , declanșand o misiune de cautare și salvare, informeaza adevarul.ro,... The post Un submarin care ducea turiști sa vada epava Titanicului a disparut in Atlantic appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua expediție spre epava Titanicului, la un an de la implozia submersibilului Titan. Un miliardar de 74 ani, la bord

17:51, 17.06.2024 - La un an de la dispariția in adancurile Atlanticului de Nord a submarinului Titan, a carui implozie a dus la moartea celor cinci persoane aflate la bord, e programata o noua expediție spre epava Titanicului. La bordul submersibilului care va porni in misiune se va urca un miliardar de 74 de ani.

Epava unui avion disparut acum 50 de ani, gasita intr-un lac

14:20, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island. {{751808}}Dupa numeroase cautari eșuate de-a lungul anilor, cautatorul subacvatic Garry Kozak și…

VIDEO Imagini subacvatice: Epava unui avion disparut acum 50 de ani a fost gasita intr-un lac din SUA

11:41, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island.

Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, disparut de pe radare, a fost gasit fara supraviețuitori: La bord se afla și fosta prima doamna Shanil Dzimbiri

16:15, 11.06.2024 - Epava avionului in care se afla vicepreședintele din Malawi a fost gasita, insa fara supraviețuitori, a declarat președintele Lazarus Chakwera. Saulos Klaus Chilima și alte noua persoane se aflau in zbor luni dimineața, cand aeronava lor a disparut de pe radare, potrivit BBC , citat de digi24.ro .

Avionul care il transporta pe vicepresedintele din Malawi, disparut de pe radare, a fost gasit fara supraviețuitori

14:26, 11.06.2024 - Epava avionului in care se afla vicepreședintele din Malawi a fost gasita, insa fara supraviețuitori, a declarat președintele Lazarus Chakwera. Saulos Klaus Chilima și alte noua persoane se aflau in zbor luni dimineața, cand aeronava lor a disparut de pe radare, potrivit BBC. 

Epava unui submarin american scufundat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita in Marea Chinei de Sud

11:45, 24.05.2024 - Epava unui submarin al Marinei SUA, care a scufundat cele mai multe nave de razboi japoneze in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in Marea Chinei de Sud, la aproximativ 80 de ani dupa ce a fost scufundata de forțele inamice.

Barbatul din Timișoara dat disparut, identificat de un cititor. Acesta se spanzurase inainte cu 10 zile

13:35, 15.05.2024 - A fost deslusit misterul disparitiei unui barbat de 45 de ani la Timisoara. Dupa ce marti familia a cerut ajutorul politistilor pentru a da de... The post Barbatul din Timișoara dat disparut, identificat de un cititor. Acesta se spanzurase inainte cu 10 zile appeared first on Special Arad · ultimele…

Tanar de 27 de ani, disparut din Arad inainte de Paște

14:40, 08.05.2024 - Un tanar in varsta de 27 de ani este cautat de familie și de Poliție dupa ce a disparut de pe raza județului Arad, inainte... The post Tanar de 27 de ani, disparut din Arad inainte de Paște appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?