Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român din Italia a fost arestat după ce a violat fiica vitregă în vârstă de 9 ani

Publicat:

Un roman in varsta de 34 de ani, domiciliat in Tivoli (Italia), a fost arestat dupa ce a batjocorit-o pe fata sa vitrega, in varsta de 9 ani. El a fost dus deja in inchisoarea Rebibbia, sub acuzația de abuz sexual asupra unui minor, a notat . Fetița i-a marturisit mamei sale ca a […] Post-ul Un roman din Italia a fost arestat dupa ce a violat fiica vitrega in varsta de 9 ani apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scorsese va regiza un film biografic Frank Sinatra cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence

09:05, 18.04.2024 - Mark Twain a glumit odata: „Varsta este un caz de minte peste materie. Daca nu te deranjeaza, nu conteaza.” Cand vine vorba de Martin Scorsese, varsta cu siguranța nu face diferența. Dupa ce a obținut 10 nominalizari la Oscar pentru epicul istoric al crimei de anul trecut „Killers of the Flower Moon”,…

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?