Un profesor gălăţean, fost consultant ştiinţific la Centrul de Cercetări Subacvatice NATO, a devenit membru corespondent al Academiei Române
Publicat:Printre cei opt noi membri corespondenti ai Academiei Romane alesi pe 28 iunie 2018 se numara si un galatean, prof. univ. dr. ing. Eugen Victor Cristian Rusu, de la Departamentul de Inginerie Mecanica al Facultatii de Inginerie, din cadrul Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Studenți ai USV, laureați ai concursului național Zilele Educației Mecatronice
11:05, 30.04.2024 - O echipa formata din studenți ai Facultații de Inginerie Mecanica, Autovehicule si Robotica (FIMAR), din cadrul Universitații "Ștefan cel Mare" din Suceava, a reușit performanța clasarii pe un loc secund in cadrul Concursului Național Zilele Educației Mecatronice (ZEM), organizat de ...
(AUDIO) Rectorul USV Iași, Gerard Jitareanu, membru corespondent al Academiei Romane
19:55, 20.03.2024 - De astazi rectorul Universitații de Stiințe ale Vieții din Iași, prof. dr. Gerard Jitareanu, este membru corespondent al Academiei Romane, in cadrul Secției de Științe Agricole și Silvice și va coordona cercetarile legate de sol. Gerard Jitareanu a declarat ca se simte onorat și ca acest lucru inseamna…
Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului
13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Rector interimar la Universitatea din Galați dupa scandalul de la ultimele alegeri
14:05, 21.02.2024 - Senatul universitar al Universitații „Dunarea de Jos” l-a desemnat pe profesorul universitar Daniela-Laura Buruiana in funcția de rector interimar, pentru o perioada de pana la trei luni, pana la organizarea de noi alegeri
Tupeu: Galațean reținut dupa ce a țepuit un maramureșean
20:11, 20.02.2024 - Luni, 19 februarie, in baza probatoriului administrat, organele de urmarire penala au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui barbat in varsta de 32 de ani din Galați, sub aspectul comiterii infracțiunii de inșelaciune. In fapt, la data de 1 noiembrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Comunal Stramtura…