Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un om de afaceri turc acuzat că a încercat să-l răstoarne pe Erdogan a fost condamnat la închisoare pe viață

Publicat:

Un tribunal din Istanbul a confirmat miercuri in apel condamnarea la inchisoare pe viata pentru omul de arafaceri , acuzat ca a incercat sa rastoarne guvernul turc, informeaza agentia de presa Anadolu, preluata de AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doctorul Dan Stamatiu, condamnat la inchisoare pe viața in Ungaria pentru ca și-a ucis fosta amanta, va fi transferat in Romania

09:01, 01.05.2024 - Medicul pneumolog oradean Dan Stamatiu, in varsta de 62 de ani, va fi transferat din Ungaria la un penitenciar din Romania, unde iși va executa pedeapsa la inchisoare pe viața dictata pentru omor calificat și tentativa de omor calificat.

Caz șocant in Franța. Un roman a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a incercat sa rapeasca un baiețel: „Voiam sa il duc la fiica mea”. Cați ani va sta in spatele gratiilor

14:15, 05.04.2024 - Scene șocante au avut loc intr-o benzinarie din Franța. Un roman care lucra acolo ca șofer a vrut sa rapeasca un copil. Baiețelul are cinci ani și jumatate și se afla impreuna cu bunica și fratele lui mai mare, atunci cand barbatul a incercat sa se apropie de el și sa il convinga sa plece impreuna.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Tanar condamnat pe viața pentru omucidere și terorism in Canada, dupa ce a ucis patru musulmani

19:36, 22.02.2024 - Un adept al suprematiei albilor care a intrat deliberat cu camioneta sa intr-o familie de musulmani in 2021 in apropierea metropolei canadiene Toronto a fost condamnat joi la inchisoare pe viata pentru omucidere si activitate terorista, transmite AFP. ''Am estimat ca actele sale constituie o activitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?