Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un manechin din Yemen a încercat să se sinucidă în detenţie, unde este ținută închisă de rebelii houthi

Publicat:

O tanara stea in ascensiune a modei din Yemen a incercat sa se sinucida in detentie in capitala Sanaa, unde este tinuta inchisa de rebelii houthi care le impun femeilor un "cod moral" strict, potrivit unor ONG-uri si avocatului sau, relateaza AFP.

Intissar al-Hammadi a fost arestata la varsta de 19 ani la 20 februarie cand se ducea spre o sedinta foto, pe fondul unor zvonuri legate de prostitutie si droguri, dezmintite de apararea sa, care afirma ca ocupatia sa este adevaratul motiv al incarcerarii, potrivit agerpres.ro.

Rebelii houthi, apropiati de Iran si aflati in control asupra…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA, atac in forța asupra rebelilor Houthi: au reușit sa le distruga un important echipament militar

05:10, 08.06.2024 - Statele Unite au distrus patru drone si doua rachete balistice antinava in zone din Yemen controlate de rebelii houthi, a anuntat vineri armata americana, pe fondul unei noi escaladari cu aceasta miscare apropiata Iranului, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

Yemen și rebelii Houthi. Un stat proxy intr-un conflict regional major

07:05, 13.05.2024 - Conflictul dintre Israel și Hamas au lansat din nou in spațiul public intrebari despre statele proxy din regiunea Orientului Mijlociu care atat in politica lor interna, cat și in cea externa, sunt intr-un conflict permanent.

Alerta in Marea Roșie: rebelii houthi revendica o lovitura directa cu rachete asupra unei nave petroliere britanice

02:45, 27.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen revendica o lovitura directa asupra unei nave in Marea Roșie, informeaza aljazeera.com.Yahya Saree, purtatorul de cuvant militar al rebelilor houthi, afirma ca grupul a vizat un petrolier britanic - Andromeda Star - in Marea Roșie cu "mai multe

Hellvig. ”Toate cancelariile se pregatesc pentru ce este mai rau”

10:20, 14.04.2024 - Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig, a apreciat sambata, pe X , in contextul conflictelor, ca „diplomația pare a-și epuiza rapid resursele, in timp ce toate cancelariile și analiștii militari occidentali se pregatesc pentru ce este mai rau”, iar in anul 2024 „unele alegeri vor fi ura și ideologie in stare…

Cine sunt „Gardienii Revoluției” din Iran, care au lansat atacul asupra Israelului

09:55, 14.04.2024 - Garzile Revoluționare sunt forta militara dominanta a Iranului, care are propria armata, propria marina și propria forta aeriana si aripa de informatii. Ele au fost inființate la scurt timp dupa Revoluția islamica din 1979 pentru a proteja sistemul de conducere clerical.Fosti ofiteri ai Gardienilor…

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Un petrolier chinez, lovit de o racheta lansata de rebelii houthi in Marea Rosie

08:50, 24.03.2024 - Rebelii houthi au atacat sambata un petrolier chinez cu rachete balistice, dintre care una a lovit nava, in largul coastei Yemenului, unde atacurile gruparii rebele impotriva navelor comerciale sunt in crestere, a raportat armata americana.

SUA au atacat depozite subterane ale rebelilor houthi in Yemen

09:50, 23.03.2024 - Avioane de vanatoare americane de pe portavionul USS Dwight D. Eisenhower au lovit, vineri seara, trei depozite subterane din zonele controlate de rebelii houthi in Yemen, potrivit Comandamentului Central al Statelor Unite (CENTCOM).La 22 martie, fortele Comandamentului Central al Statelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?