Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de 1 an şi 8 luni a căzut de la etajul 1 al Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi

Publicat:

"In timpul garzii managerului , un copil a cazut de la etaj. El era insotit de o sora mai mare. Micutul voia sa iasa afara, dar nu a fost lasat. A gasit o fereastra deschisa si a cazut", a declarat dr. , purtator de cuvant la Spitalul de Infectioase, scrie zdi.ro.

Copilul a fost dus la ATI, i s-a facut computer tomograf si, din fericire, nu are leziuni craniene. El a fost transferat la . Maria, iar politistii cerceteaza modul in care s-a produs accidentul.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Student la Medicina, mort la un mare spital din Iași. A cazut de la etajul al treilea

13:20, 08.05.2024 - Un student la Medicina din Iași, in varsta de 20 de ani, a cazut de la etajul al treilea al Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iași, unde era internat. Tanarul suferise o intervenție chirurgicala.

Cum s-a produs accidentul in urma caruia copilul de 2 ani a cazut de la etaj? Micuțul ar fi ramas nesupravegheat….

15:20, 20.04.2024 - Polițiștii au tras primele concluzii in cazul accidentului petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in urma caruia un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Va reamintim ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj…

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un copil de 4 ani, in reanimare, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc din Dubasari: Cum s-ar fi produs nenorocirea

14:35, 10.04.2024 - Un copil de 4 ani se afla in reanimare, in stare grava, dupa ce a cazut de la etajul 5 al unui bloc de locuit din orașul Dubasari. Micuțul a fost gasit in iarba, de o femeie care a alertat ambulanța. Nenorocirea s-ar fi produs ieri, 9 aprilie, in timp ce baiețelul a fost lasat singur acasa.

Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in Brașov / Foto

13:25, 08.04.2024 - Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in BrașovSara este tanara, in varsta de 15 ani, din Brașov, care a murit sambata noapte dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care se afla la o petrecere.

O fetița de 4 ani este in coma dupa ce a cazut a doua oara in trei ani de la etajul 2

15:26, 04.04.2024 - O fetița de 4 ani din orasul argesean Mioveni este in coma dupa ce joi dimineata a cazut de la geamul apatamentului situat la etajul 2. In 2021, fetita a mai trecut printr-o experienta similara. Fetița era acasa cu mama ei, care nu-și explica accidentul. Femeia le-a povestit polițiștilor ca a instalat…

Un vasluian a incercat sa evadeze din spital cu cearsafuri legate de pat. Barbatul a cazut in gol de la etajul patru

16:40, 01.03.2024 - Un pacient in varsta de 64 de ani a cazut de la etajul patru al Spitalului de Urgența din Vaslui, in incercarea de a evada din spital. Era suparat ca nu va fi externat astazi, ci abia saptamana viitoare


Ce parere ai despre aceasta stire?