Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un constructor a testat acoperișul cu mașina, pentru a demonstra calitatea lucrărilor

Publicat:

Un constructor din Arad a gasit o varianta mai puțin obișnuita pentru a le demonstra clienților ca lucrarile facute de el sunt de cea mai buna calitate. Ca sa-i demonstreze unui client ca acoperișul facut de el e foarte rezistent, constructorul a urcat pe casa o mașina!

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politician roman, ranit grav dupa ce un bolovan desprins din munte a cazut pe mașina condusa de el

20:51, 28.05.2024 - Barbatul a ajuns in spital, in stare grava, dupa ce un bolovan s-a deprins din munte și a cazut peste mașina acestuia. George Botizan, consilier județean din Arad, in varsta de 34 de ani, se lupta pentru viața dupa ce un bolovan s-a rostogolit peste mașina lui. Piatra de mari dimensiuni s-ar fi dislocat…

Șeful contrabandistilor de tigari din Arad, reținut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins drogat la volan

12:36, 29.04.2024 - Totul s-a intamplat pe 9 aprilie cand Cosmin Mladin care se afla la volanul unui bolid de lux a fost oprit in trafic de catre polițiști. Masina mistuita de flacari in curtea unei societati comerciale din Arad. De la ce a pornit incendiul Barbatul de 37 de ani a refuzat testarea cu Drugtestul și astfel…

Trei minori au strabatut țara cu o mașina furata. Șoferul are 15 ani. Unde au fost prinși

09:45, 11.04.2024 - Trei minori din județul Bacau au furat un autoturism și au plecat intr-o aventura. Drumul lor s-a sfarșit la Nadlac (Arad), la granița de vest a țarii, cand au dat fața in fața cu un echipaj al poliției.

Politista taiata cu briceagul in mașina de interventie. Este al doilea caz petrecut in doua zile, la Arad

09:55, 10.04.2024 - Doi polițiști au fost atacați, in ultimele zile, la Arad. Unul a fost lovit in fața unui bar de catre un tanar și a necesitat spitalizare, iar o polițista a fost taiata in timp ce ducea un suspect la audieri.

Mașina plina cu migranți, urmarita cu focuri de arma de polițiști, la intrarea in Timișoara. VIDEO

10:30, 07.04.2024 - Politistii din Timiș au oprit cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara, in noaptea de sambata spre duminica. Doar cinci dintre migranți și șoferul mașinii au fost prinși de polițiști, restul fiind cautați dupa ce au reușit sa fuga, transmite site-ul local Tion.Urmarirea…

Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant, copacii au cazut pe strada și peste o mașina

08:40, 02.04.2024 - Acoperișul unui bloc a fost smuls de vant și trei copaci au cazut pe strada și peste o mașina. Incidentele s-au produs in județul Hunedoara. In zona este in vigoare o avertizare cod portocaliu de vant puternic.

[VIDEO] Accident la Galșa: șoferul ar fi adormit la volan

22:41, 28.03.2024 - Un accident rutier a avut loc la Galșa. Un șofer a intrat direct cu mașina intr-un stalp și a rupt efectiv stalpul. Un barbat de 71 de ani s-a deplasat cu autoturismul din direcția Șiria spre Ineu. La Galșa, se pare ca ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina direct intr-un stalp […] The post [VIDEO]…

Ionel Ganea, prima reacție dupa ce a fost scos cu forta din masina de politisti. Susține ca este nevinovat: „Lupt pentru a demonstra abuzul la care am fost supus”

11:35, 25.03.2024 - Ionel Ganea a ajuns intr-un scandal de proporții, dupa ce a fost scos cu forța din mașina și dus la poliție inainte de partida amicala dintre Romania și Irlanda de Nord. Fostul fotbalist se apara și spune ca a fost victima unui abuz.


Ce parere ai despre aceasta stire?