Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un clip la care tot vei da „Repeat”! Cum e în culisele unui concert de-al Deliei: de la fetițe care vor poze cu artista, la momente amuzante și neprevăzute: „Mi-a căzut sutienul pe scenă!”

Publicat:

Deși este cunoscuta pentru ținutele sale extravagante, atitudinea degajata și ați crede ca nimic din ceea ce face nu va mai poate uimi, iata ca Delia e surprinzatoare in orice moment! Dovada sta un clip din culisele unui spectacol de-al juratei „X Factor”. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

Catalin Botezatu i-a luat apararea Deliei dupa ce a fost criticata ca poarta geaca de rafie. Alt designer nu recomanda haina: „O sa mirosiți ca un sconcs”

12:16, 04.04.2024 - Catalin Botezatu a analizat ținuta cu care Delia a creat controverse in mediul online. Artista a aparut intr-o geaca de rafie de 1.200 de lei, iar mulți dintre fanii ei i-au criticat ținuta, la fel și designerul Florin Burescu, care o imbraca pe artista Maria Constantin. De curand, Delia s-a pozat purtand…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Andreas Petrescu, moment excepțional pe scena iUmor, chiar de ziua lui Cheloo

14:55, 21.03.2024 - Cel de-al șaselea episod al noului sezon iUmor - Alege comedia, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, aduce in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, numere inedite de umor și invitați unul și unul.

Scena și culisele. Ieri și azi - conferința-recital cu Ioan Holender și Sever Voinescu

22:00, 25.02.2024 - Luni, 18 martie, incepand cu ora 19:00, te invitam la un eveniment special - SCENA ȘI CULISELE. IERI ȘI AZI. - o conferința-recital ce ne propune o calatorie fascinanta in lumea operei, aducand in prim plan povestea din spatele cortinei și arta care strab

Ce a pațit Pepe pe scena la un concert. Prezentatorul Te cunosc de undeva a trecut prin momente greu de imaginat / VIDEO

22:55, 20.02.2024 - Ce a pațit Pepe pe scena, fix in mijlocul unui concert. Artistul ne-a dezvalui momentele delicate prin care a trecut, dar si cum le-a facut fața. Cantarețul face declarații exclusive despre peripețiile prin care a trecut.

Ce crede Gina Matache despre emisiunea Power Couple. Fiica ei Oana și iubitul acesteia, Radu Siffredi iși testeaza relatia in show. „E puțin tras de par”

17:56, 15.02.2024 - Artista Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, iși testeaza relatia la Power Couple, iar mama artistei a facut primele declaratii despre show. Chiar daca la inceput nu a fost de acord cu relația fiicei sale mai mici, care a divorțat pentru a fi impreuna cu actualul partener, Radu Siffredi, Gina…

Momente de groaza, in Mureș. Bucați dintr-un avion de agrement au cazut peste o comuna

17:30, 06.02.2024 - „A cazut o bucata dintr-un avion de agrement care aparține Aeroclubului Targu Mureș. Aeronava a aterizat in siguranța pe aerodrom”, au precizat reprezentanții ISU. Cercetarile au fost preluate de  Parchetul de pe langa Curtea de Apel Mureș.


Ce parere ai despre aceasta stire?