Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cercetător elveţian avertizează că ar putea apărea o variantă şi mai contagioasă de SARS-CoV-2: Vaccinurile s-ar putea să nu mai facă faţă

Publicat:

Un cercetator de la ETH Zurich a avertizat cu privire la posibila aparitie a unei noi variante a coronavirusului care ar putea combina tulpinile existente. In cazul acesta, vaccinurile nu vor mai face fata si va fi nevoie de seruri adaptate constant noilor variante.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de aproape suntem de o noua pandemie? Experții avertizeaza ca virusuri necunoscute pot aparea brusc: „Ar fi o amenințare masiva”

07:06, 19.05.2024 - Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, pot aparea brusc si, precum coronavirusul (SARS-CoV-2), pot declansa pandemii majore. Aceste virusuri nu sunt cu adevarat noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic, potrivit News.ro.

Șefa FMI, precauta in privința economiei mondiale: „Ar putea aparea schimbari profunde”

00:55, 14.05.2024 - Șefa Fondului Monetar Internațional (FMI), Kristalina Georgieva, ramane precauta cu privire la economia mondiala, in pofida speranțelor unei „aterizari ușoare”, a declarat luni, in cadrul unei conferințe la Zurich, potrivit AFP.

Briceagul elvețian va fi produs intr-o varianta fara lama pentru prima oara in istoria sa de 133 de ani

15:40, 07.05.2024 - Victorinox, compania care produce briceagul multifuncțional elvețian, cunoscut și sub denumirea de „cuțitul armei elvețiene”, a anunțat ca va produce in premiera și o varianta a acestuia care nu va include o lama, relateaza The Guardian.

Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie actualizate la noua varianta care circula inca in lume (EMA)

20:06, 30.04.2024 - Vaccinurile anti-COVID-19 trebuie sa fie actualizate, a declarat marti Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA), care a precizat ca o noua varianta de coronavirus (SARS-CoV-2), JN.1, este acum cea mai comuna tulpina de pe glob, dar este substantial diferita de tulpina pe baza careia s-au produs vaccinurile…

Nutriționist: Nu exista o ora obligatorie pentru micul dejun

09:45, 09.04.2024 - Sunt sigura ca printre cei care citesc aceste randuri sunt practicanți de mic dejun, dar și oameni care il ocolesc. Foarte bine. Diversitatea e buna. Avem de invațat unii de la alții. In practica mea intalnesc atat oameni care se trezesc chiar mai devreme ca sa aiba timp sa manance un mic dejun copios,…

Cum ne afecteaza trecerea la ora de vara. Medicii avertizeaza care sunt consecințele: „Pot aparea multe tulburari”

17:30, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Totul despre urmatoarea pandemie: boala X. Cercetator: Virusuri ingropate de zeci de mii de ani intra in scenarii de coșmar

06:35, 13.03.2024 - Directorul general al Organizației Mondiale a Sanatații (OMS) a avertizat din nou ca o noua pandemie sta la panda și ca ar trebui sa vorbim despre „cand“ va aparea, nu „daca“ va aparea. Medici romani au explicat de unde va veni virusul care va fi de 20 de ori mai mortal decat SARS-CoV-2.

Anunț ANM! Val de praf saharian peste Romania! Meteorologii avertizeaza: "Pot aparea așa-numitele ploi sangerii, iar calitatea aerului se va inrautati"

11:46, 29.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca, dupa ciclonul mediteranean, un val de praf saharian va traversa Romania. Specialiștii avertizeaza: persoanele care sufera de anumite afecțiuni trebuie sa fie extrem de atente in aceasta perioada.


Ce parere ai despre aceasta stire?