Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un campion olimpic la lupte libere vrea să îşi returneze medalia în semn de protest!

Publicat:

Decizia Comitetului Olimpic International de a exclude luptele din programul a starnit un val de proteste la nivel international. Fostul campion olimpic la lupte libere, , a decis sa isi returneze medalia de aur de la Sidney in semn de protest fata de aceasta decizie! In urma cu o saptamana, un gest similar a facut si bulgarul !

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roland Garros 2024: Ana Bogdan și Irina Begu vor debuta luni - Ora de start a meciului Rafael Nadal vs Alexander Zverev

16:10, 26.05.2024 - Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni, 27 mai, Ana Bogdan și Irina Begu urmand sa evolueze in primul tur. Campion de 14 ori la Grand Slamul din Paris, Rafael Nadal il va intalni pe Alexander Zverev.

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fost campion național la volei și antrenor a murit la 56 de ani

17:20, 19.05.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, asta dupa ce un fost campion național la volei a murit la 56 de ani. Ultimii 20 de ani și i-a dedicat carierei de antrenor secund la Știința Explorari Baia Mare.

CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker

17:21, 08.05.2024 - Englezul Kyren Wilson (32 de ani, locul 12 mondial) este noul campion mondial la snooker dupa ce l-a invins in finala pe galezul Jak Jones, scor 18-14 The post CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker first appeared on Informatia Zilei .

Nevasta unui mare campion al Romaniei a recunoscut acum ca s-a prostituat pentru sume mari de bani!

20:45, 22.04.2024 - Fosta soție a lui Marian Dragulescu a recunoscut ca s-a prostituat ani la rand dupa ce s-a desparțit de sportiv. Ba mai mult, ar fi caștigat sute de mii de euro de pe urma clienților sai!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE FARA PERDEA ALE LARISEI DRAGULESCU!

Scandal cu ecou! „Tancul” rusesc respins și pe aeroportul din București a primit interzis la calificarile pentru Jocurile Olimpice » De ce e acuzat dublul campion olimpic

16:50, 04.04.2024 - Rusul Abdulrashid Sadulaev, 27 de ani, dublu campion olimpic, a fost declarat neeligibil pentru a participa la turneul de calificare premergator Jocurilor Olimpice de la Paris, titreaza presa internaționala. Un juriu al Federației Internaționale de Lupte a stabilit ca „Tancul din Dagestan”, acuzat ca…

Un cvadruplu campion mondial, retras de doi ani, se gandește la revenirea in Formula 1

17:35, 03.04.2024 - Pilotul Sebastian Vettel a recunoscut in cadrul unui interviu ca se gandește la revenirea in Formula 1. El s-a retras in urma cu doi ani și spune ca nu a luat inca nicio decizie privitoare la intrarea in competiție. Vettel a caștigat patru titluri mondiale, potrivit news.ro Pilotul are peste 30 de…

Novak Djokovic, inca o saptamana in fruntea clasamentului ATP - Borna atinsa de Carlos Alcaraz

09:26, 18.03.2024 - Novak Djokovic a inceput saptamana cu numarul 417 in fruntea clasamentului mondial, in pofida eliminarii surprinzatoare de la Indian Wells. Campion la turneul din deșertul californian, Carlos Alcaraz a atins o borna impresionanta la doar 20 de ani.

Placerile interzise ale campionilor de la inot: ciocolata și pizza

11:40, 12.03.2024 - Vlad Mihalache și Diana Stiger, doi dintre cei mai talentați tineri inotatori romani, au dezvaluit cum sarbatoresc victoriile Diana și antrenoarea ei Inotatorii sunt printre cei mai atenți sportivi cand vine vorba de mancare. Un lucru firesc, avand in vedere efortul pe care il fac la fiecare antrenament…


Ce parere ai despre aceasta stire?