Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nevasta unui mare campion al României a recunoscut acum că s-a prostituat pentru sume mari de bani!

Publicat:
Nevasta unui mare campion al României a recunoscut acum că s-a prostituat pentru sume mari de bani!

Fosta soție a lui a recunoscut ca s-a prostituat ani la rand dupa ce s-a desparțit de sportiv. Ba mai mult, ar fi caștigat sute de mii de euro de pe urma clienților sai!CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE FARA PERDEA ALE LARISEI DRAGULESCU!

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Milionarul Remus Truica, noi probleme cu legea / La tribunal, cu fosta nevasta!

22:45, 29.04.2024 - Colegul de dosar al lui Paul de Romania - arestat in Malta, in urma cu doua zile - are noi probleme cu legea, Remus Truica fiind citat, alaturi de fosta nevasta, intr-un dosar care are legatura cu domeniul de la Snagov.

A murit un fost campion mondial care a reușit un gol pe cat de straniu, pe atat de dureros pentru Dinamo!

14:26, 16.04.2024 - Bernd Holzenbein s-a stins la varsta de 78 de ani, dupa o lunga suferința. Fosta glorie a lui Eintracht, atacantul a contribuit la titlul luat de Germania, in finala CM din 1974, și a oprit-o pe Dinamo in turul al doilea al Cupei UEFA ediția 1979-1990, facand 2-0 in minutul 90 al returului de la Frankfurt…

Delia, logodnica lui Lino Golden, a recunoscut ca fosta lui a incercat sa intervina intre ei: „Se autoinvita cu noi pe un drum”

14:30, 10.04.2024 - Delia, logodnica lui Lino Golden, a vorbit recent despre detaliile mai puțin știute din relația lor, dar și despre felul in care fosta lui a incercat sa se bage intre ei. Iata ce declarații a facut.

Un cvadruplu campion mondial, retras de doi ani, se gandește la revenirea in Formula 1

17:35, 03.04.2024 - Pilotul Sebastian Vettel a recunoscut in cadrul unui interviu ca se gandește la revenirea in Formula 1. El s-a retras in urma cu doi ani și spune ca nu a luat inca nicio decizie privitoare la intrarea in competiție. Vettel a caștigat patru titluri mondiale, potrivit news.ro Pilotul are peste 30 de…

De ce nu vine Gabi Torje la meciurile naționalei: „E ca și cum ai merge la teatru, tu nu mai faci parte din piesa, dar joaca fosta nevasta și voi v-ați desparțit”

18:20, 23.03.2024 - Mijlocașul Gabriel Torje (34 de ani) a dezvaluit motivul incredibil pentru care nu vine la partidele echipei naționale. Legitimat in prezent la Concordia Chiajna (Liga 2), fostul mijlocaș de la Dinamo, Udinese sau Farul spune ca nu vine sa susțina naționala Romaniei din tribune. ...

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Fosta soție a unui campion mondial ii vinde tricourile și medalia de aur de la CM 2022! De la ce a ieșit scandal

17:50, 29.02.2024 - Exequiel Palacios (25 de ani), mijlocașul lui Leverkusen, va ramane fara cele trei tricouri in care a evoluat la CM 2022 din Qatar și medalia de campion primita dupa titlul cu naționala Argentinei. Yesica Frias, cu care se afla in proces de divorț, vrea sa se razbune pe el pentru ca nu i-a mai dat bani…


Ce parere ai despre aceasta stire?