Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un BEBELUŞ cu SIMPTOME de RĂCEALĂ a murit după ce i s-a administrat PANADOL

Publicat:

O mama dintr-o comuna ialomiteana susține ca fiica sa de un an și doua luni ar fi murit la scurt timp dupa ce i-a aministrat un banal medicament de raceala, informeaza independentonline.ro, citat de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 760 de cazuri noi de rujeola, in ultima saptamana. Un bebeluș din București, nevaccinat, a murit

06:55, 12.06.2024 - In ultima saptamana, Institutul Național de Sanatate Publica a raportat 768 de cazuri noi de rujeola in Romania, conform datelor publicate marți. Acest numar ridica totalul cazurilor confirmate la 18.146, cu 18 decese inregistrate pana acum.

Un bebeluș de o luna a murit la spitalul din Targu Jiu. Cu o zi inainte, copilul fusese trimis acasa de medici

13:30, 22.05.2024 - Este ancheta la Targu Jiu, dupa ce un bebeluș de o luna a murit in spital. Micuțul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe in stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de doctori. Același bebeluș fusese trimis acasa de medici cu o zi inainte, pe motiv ca e constipat, scrie Gazeta de Sud.

Ultima ora - Un bebeluș de numai o luna a murit la Spitalul Targu Jiu: Parinții l-au adus in stop respirator

12:56, 22.05.2024 - Un sugar in varsta de o luna a murit, miercuri, la Spitalul Judetean Targu Jiu, cadrele medicale anuntand Politia si DSP Gorj. Copilul a fost adus de familie in stop cardio-respirator si nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

Mama unui bebeluș de numai trei luni a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:40, 09.05.2024 - O buzoianca in varsta de 42  de ani a murit, astazi, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de pe Unirii. Femeia era mamica unui bebeluș de numai trei luni, spun vecinii. Tragedia a avut loc joi dimineața, in jurul orei 07:00, cand trecatorii au auzit o bubuitura puternica, in spatele …

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

„Va rog sa nu invinuiți pe nimeni”. O tanara a murit, dupa ce s-a aruncat in gol de pe o cladire de la Buiucani. Mesajul de adio al fetei

12:25, 17.04.2024 - O tanara de 24 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tragedia a avut loc ieri, 16 aprilie, in jurul orei 22:00. Tanara a lasat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

VIDEO | Doliu imens in fotbal: A murit un fost campion mondial - El a scos penalty-ul care a adus trofeul in țara sa

12:25, 16.04.2024 - Fostul fotbalist german Bernd Holzenbein, campion mondial in 1974 alaturi de Frank Beckenbauer si Gerd Muller, intre altii, a incetat din viata la varsta de 78 de ani, a anuntat marti Eintracht Frankfurt, clubul la care a evoluat timp de 14 sezoane, informeaza AFP.

Soțul Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut noi declarații. Barbatului nu i se spune ce tratament i-au administrat medicii: ”Nu am vazut...”

12:16, 03.04.2024 - Familia Mariei din Bacau este impetrita de duerere și vrea explicații, dupa ce femeia insarcinata a murit in spital, la 24 de ore de la internare. Soțul femeii a facut noi declarații despre drama pe care o traiește in aceste momente. Barbatul este revoltat ca nu i se spune ce tratament i s-a adiministrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?