Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama unui bebeluș de numai trei luni a murit după ce a căzut de la etaj

Publicat:
Mama unui bebeluș de numai trei luni a murit după ce a căzut de la etaj

O buzoianca in varsta de 42  de ani a murit, astazi, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de pe Unirii. Femeia era mamica unui bebeluș de numai trei luni, spun vecinii. Tragedia a avut loc joi dimineața, in jurul orei 07:00, cand trecatorii au auzit o bubuitura puternica, in spatele …

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol si foto: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie inexplicabila! O fetița de 10 luni a murit dupa ce a inghițit inalbitor

21:30, 09.05.2024 - O fetița in varsta de 10 luni a murit dupa ce a ingerat inalbitor. Tragedia s-ar fi produs in aceasta dupa-amiaza, joi, 9 mai. Fetița locuia impreuna cu familia sa cand s-a petrecut tragedia.

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

„Va rog sa nu invinuiți pe nimeni”. O tanara a murit, dupa ce s-a aruncat in gol de pe o cladire de la Buiucani. Mesajul de adio al fetei

12:25, 17.04.2024 - O tanara de 24 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Tragedia a avut loc ieri, 16 aprilie, in jurul orei 22:00. Tanara a lasat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…

Tragedie la Z 20 din Vlaicu: un barbat de 70 de ani a murit dupa ce a cazut de la etaj

09:10, 04.03.2024 - Un barbat de 70 de ani a cazut in urma cu puțin timp de la etajul 7 al blocului Z20 din Calea Aurel Vlaicu. Acesta a murit. La aceasta ora se efectueaza cercetari pentru a se stabili daca barbatul s-a aruncat pe geam, a fost impins sau a cazut dupa ce s-a dezechilibrat. Pompierii militari […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?