Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un anticorp creat în laborator ar putea preveni apariția maladiei Alzheimer

Publicat:

Acesta are capacitatea de a distruge particulele toxice care distrug celulele din creier, iar cercetatorii sunt increzatori in șansele de gasire au unui tratament.   O echipa de cercetatori de la , și , spera sa poata realiza un tratament care sa previna apariția bolii Alzheimer sau sa intarzie evoluția […]

Citeste articolul mai departe pe sanatateabuzoiana.ro…  

Sursa articol: sanatateabuzoiana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metoda de tratament preferata de tot mai mulți romani

10:41, 25.03.2024 - Dezvoltarea tehnologiei a dus la inregistrarea unor progrese semnificative in multe domenii. Medicina nu face nici ea excepție. Apariția unor noi metode de tratament chirurgical, minim invazive, pentru afecțiuni care pana de curand necesitau incizii ample, cu risc mare de complicații, a schimbat considerabil…

(P) Sfaturi de care sa ții cont pentru a preveni apariția amenoreei

15:00, 08.03.2024 - Amenoreea reprezinta absența menstruației in timpul perioadei fertile a unei femei. Ea poate fi cauzata de dereglari hormonale, de anomalii anatomice determinate de stari fiziologice speciale (cum ar fi sarcina) sau de afecțiuni medicale ale organelor de reproducere sau a unor glande implicate in controlul…

Bolnavii de cancer vor putea face tratament și la Pitești. Laborator modern de radioterapie

08:55, 03.03.2024 - Consiliul Județean Argeș a aprobat Devizul general actualizat și indicatorii tehnico-economici pentru construcția unui Laborator de radioterapie intr-o constructie noua cu 5 etaje. Valoarea proiectului finanțat prin PNRR este de 99.465.040 de lei cu TVA. Autoritațile transmit ca, in urma acestei investiții,…

Ravagiile tacute ale Alzheimer inainte de apariția simptomelor. Noi indicii despre care este primul semn de boala

17:55, 23.02.2024 - Alzheimer face ravagii silențioase in creier cu mult timp inainte de apariția simptomelor, iar acum oamenii de știința au noi indicii despre secvența dominanta a acestor schimbari - o posibila fereastra pentru a interveni intr-o zi.

Care este cea mai proasta poziție de dormit. Cum sa nu dormi niciodata

22:10, 05.02.2024 - Cum sa nu dormi niciodataTermenul de ”somn de frumusețe” a fost inventat pentru ca pielea noastra produce colagen nou atunci cand dormim, iar un somn insuficient poate duce la deshidratare, ceea ce, la randul sau, face ca liniile fine sa fie mai vizibile, in special sub ochi, unde pungile și cearcanele…


Ce parere ai despre aceasta stire?