Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un al doilea cadavru al unei ostatice, recuperat de Armata israeliană. Cine era tânăra răpită de Hamas

Publicat:

Armata israeliana a anunțat, vineri, ca trupele sale din Fașia Gaza au gasit cadavrul unei femei soldat. , care fusese capturata de Hamas in timpul atacului din 7 octombrie. Descoperirea a fost facuta intr-o structura adiacenta spitalului din Gaza.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana a recuperat trupurile a trei ostatici, dintr-un tunel Hamas aflat in Fașia Gaza

19:21, 17.05.2024 - Armata israeliana a recuperat trupurile a trei ostatici, in Jabalia, in nordul Fașiei Gaza, transmite IDF. Presa locala relateaza ca ramașițele umane au fost gasite intr-un tunel al Hamas.

Armata israeliana și-a ucis din greșeala cinci militari in Fașia Gaza. Un tanc i-a confundat cu luptatori Hamas: „Un foc prietenesc”

09:45, 16.05.2024 - Cel putin cinci militari israelieni au fost ucisi miercuri din greseala, intr-un incident din nordul Fasiei Gaza, cand un tanc israelian i-a confundat cu luptatori, transmite joi EFE, citata de Agerpres.

Armata israeliana bombardeaza estul orasului Rafah, inainte ca evacuarea populatiei sa se incheie

16:10, 06.05.2024 - Aviatia israeliana a lansat luni lovituri in estul orasului Rafah din Fasia Gaza, in apropierea zonelor in care civilii palestinieni au primit ordin de evacuare, relateaza Al-Aqsa, canalul oficial al Hamas, citat de Reuters.

Israelul neaga ca ar fi facut gropi comune in Gaza. Cum explica armata israeliana descoperirea șocanta din zona spitalului Nasser

23:25, 23.04.2024 - Armata israeliana a negat marti acuzatiile "neintemeiate" potrivit carora ar fi ingropat cadavre ale unor palestinieni in gropi comune in incinta spitalului Nasser, din Fasia Gaza, dupa ce ONU a cerut marți o ancheta internaționala.

Israelul a recuperat trupul unui ostatic ținut și ucis in captivitate de Hamas in Fașia Gaza

14:35, 06.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata ca a recuperat in timpul noptii trupul unui ostatic ținut prizonier de Hamas in Khan Yunis (sudul Fasiei Gaza). Acesta a fost ucis, potrivit israelienilor, in captivitate.

Razboiul dintre Israel și Hamas: Armata israeliana s-a retras de la complexul hospitalier Al-Chifa din Gaza

15:26, 02.04.2024 - Lovitura data de israelieni consulatului iranian de la Damasc. Guvernul israelian interzice Al Jazeera Razboiul dintre Israel și combatanții islamiști ai Hamas continua, este insa departe realizarea unui nou acord de incetare a focului care sa duca la eliberarea ostaticilor și accesul in siguranța al…

Israelul isi retrage tancurile din Spitalul Al-Shifa: Au fost descoperite zeci de cadavre

10:25, 01.04.2024 - Ministerul Sanatatii din Fasia Gaza controlata de Hamas anunta luni ca armata israeliana si-a retras tancurile de la Spitalul Al Shifa, cel mai mare din enclava asediata, si ca a descoperit in acest spital zeci de cadavre, relateaza AFP. Armata israeliana, care a lansat in urma cu doua saptamani…

Razboi Gaza. Israelul anunța ca a ucis 20 de luptatori Hamas intr-un atac asupra unui spital

18:16, 18.03.2024 - „20 de teroriști au fost eliminați pana acum in spitalul Shifa in mai multe confruntari, iar zeci de suspecți capturați sunt acum audiați”, a anunțat armata israeliana.Armata mai precizeaza ca in interiorul spitalului a gasit arme și fonduri care aparțin gruparii Hamas.Intre cei 20 de palestieni uciși…


Ce parere ai despre aceasta stire?