Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: Explozii puternice lângă locul unde s-a prăbușit avionul malaezian

Publicat:

Mai multe explozii puternice au fost auzite joi, in apropierea locului din estul separatist al Ucrainei unde s-a prabușit avionul malaezian, la puțin timp dupa sosirea in zona a experților internaționali, transmite AFP.

Foto: (c) /XINHUA FLUX

Potrivit relatarii agenției menționate, o coloana de fum se putea vedea în zona, la mai puțin de zece kilometri de locul unde un avion Boeing-777, aparținând companiei , s-a prabușit la 17 iulie, probabil doborât de o racheta, cu 298 de persoane la bord.

AGERPRES/(autor:…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai puternice banci din Europa prospera in Rusia: profit colosat in 2023 și taxe mai mari pentru statul rus, in plin razboi in Ucraina

23:46, 29.04.2024 - Cele mai mari banci occidentale care continua sa opereze in Rusia au platit 800 de milioane de euro (857 milioane de dolari) in taxe la bugetul sau in 2023, ceea ce este de patru ori mai mult decat inainte de invazia Ucrainei de catre Moscova, relateaza Financial Times (FT).

Ucraina a pierdut teren pe frontul de est, dupa ce Rusia „a eliberat” satul Novobahmutivka. Pierderi insemnate

17:50, 28.04.2024 - Pe fondul lipsei de muntie, dar mai ales de efective, dupa cucerirea orasului Avdiivka de catre rusi, pe frontul de est armata Ucrainei nu mai face fata ofensivei din ce in ce mai puternice a lui Putin si pierde teren.

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Primul lider NATO care il felicita pe Putin pentru realegere

09:00, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Putin, in dificultate in doua regiuni de langa Ucraina. Lupte intense in Kursk și explozii la Belgorod

14:45, 14.03.2024 - Lupte intense aveau loc joi in Kursk intre Forțele Armate ale Rusiei si combatanti locali anti-Kremlin deși Ministerul Apararii de la Moscova susținea inca de marți dimineața ca a respins o incursiune in aceasta regiune situata la granița cu Ucraina.

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.

Razboiul spionilor. Cum ii ajuta CIA pe ucraineni impotriva „tarului” de la Kremlin

10:05, 26.02.2024 - Agenția Centrala de Informații a SUA (CIA) sustine 12 baze secrete in Ucraina, amplasate strategic de-a lungul graniței cu Rusia, potrivit unui amplu reportaj al publicatiei The New York Times. Aceasta rețea impresionanta subliniaza angajamentul SUA in sprijinul sau acordat Ucrainei impotriva agresiunii…

Peste 1.000 de refugiati ucraineni au protestat in fata sediului Consulatului Federatiei Ruse de la Constanța

16:15, 24.02.2024 - Peste 1.000 de refugiati ucraineni au protestat sambata, in fata sediului Consulatului Federatiei Ruse la Constanta, la doi ani de la izbucnirea razboiului, transmite News.ro . Oamenii s-au adunat intai in Parcul Primariei, la Monumentul Victoriei, iar apoi au plecat in mars catre sediul Consulatului…

Cum arata Ucraina dupa 2 ani de la izbucnirea razboiului lui Putin

08:50, 24.02.2024 - Aproape 6,5 milioane de ucraineni sunt inca refugiați in strainatate, in timp ce 3,7 milioane au fost stramutați pe teritoriul țarii, arata un raport publicat recent de Organizația Internaționala pentru Migrație.Doi ani de razboi au adus Ucrainei pierderi enorme. Bilanțul uman, in mod evident unul aproximativ,…


Ce parere ai despre aceasta stire?